Nah. Igår då.

Igår skulle jag på Monday bar, men så blev det ju inte. Det fanns inga biljetter kvar på cum när Bernhard skulle köpa åt oss. Men han drog dit ändå eftersom han är över 20 och har massa pengar. men jag gick ut med Gustav istället. Vi träffade Sebbe och drog till Monks. Där satt vi och drack en öl eller två och sen vandrade vi vidare till anchor. Där var det kö och massa folk inne. Men det var mysigt ändå. Jag gick ut ett tag och snackade med Calle och sen in igen (Calle följde inte med in). Precis efter det kom Bernhard med sin gigantiska kamera. Han tog bildet på lite alla möjliga och vi stod vid scenen och tittade på folk som gjorde bort sig och sjöng karaoke. Det var till och med en som rycktes med så pass mycket (han var stupfull iofs men ändå) att han slog ett glas i huvudet på sig själv och började blöda. Lite läskigt. Men sen skickade Bernhars sms till 118118 eller nåt sånt och frågade vilka krogar i stockholm som hade öppet länge. Vi fick svar med en lång lista och kom fram till att det var mycket bättre att bara dra hem till Bernhard. Sagt och gjort. Där spelade vi "jag har aldrig". Sen somnade Gustav, Sebbe spelade gitarr, jag lade pasians (nej, jag kan itne stava) och Bernhard satt och shottade med sig själv. Sen väcte jag Gustav och vi och Sebbe drog hem.
IDAG DÅ....
Idag sov jag mest. Sen vaknade jag och låg kvar i sängen. Sen när jag inte orkade ligga kvar mer tog jag med mig täcket och satte mig vid datorn. Sen åt jag gurka med grillkrydda och pommes. Nu sitter jag vid datorn igen. Har tittat lite på anime. Ska nog titta på film om ett tag. sen blir det nog sova igen. Hejdå.

Slut på bloggpausen hoppas jag. Uppdateringar.

LÖRDAG
Jag flyttade hem till gustav i lördags tror jag. Vi satt och hade tråkigt vid våra datorer och så snackade jag med Bernhard. Eftersom vi var så pass uttråkade så åkte jag och Gustav till honom i Solna station. Det var jättemysigt. Sen efter lite om och men så drog vi alla tre till Tech Noir. Det var jättelång kö, men tiden gick fort för vi hade bra sällskap. Sen när vi kom in var det ett stort dansgolv och en stor lokal med fina glasdetaljer. Vi dansade där ett tag och sen gick jag och Lindsay och utforskade lokalen. Vi fick folk som följde efter oss, men det visste inte vi då. Vi hittade en trappa ner, det var kallare där, och sen en till trappa. Där nere, under allt, hittade vi ett till dansgolv. Ett dansgolv under det andra, det var mörkare, bättre musik och lite sånt. Där dansade vi. När kvällen led mot sitt slut (stället stängde) så samlades vi alla på McDonalds i slussen och drog hem till Bernhard igen på efterfest. Där spelade vi massa spel och snackade. Helt underbart mysig kväll. Fast jag tycker den tog slut för snabbt. Gustav ville åka hem klockan åtta på morgonen så då drog vi. Han var trött och ville sova.
SÖNDAG
Jag var sjuk. Gustav var sjuk. Jag var sjukare. Jag låg i sängen hela dagen. Gustav vandrade omkring på övervåningen.
MÅNDAG
Jag låg och var sjuk. Gustav låg och var sjuk. Jag gick upp klockan fyra och började smsa med Darkie. han skulle till Stockholm sa han ich efter ett tag när vi smsade var han till och med på väg. Jag spenderade dagen med att vara sjuk och halvsova, sen duschade jag och jag och Gustav drog till Stenhamra, hem till Darkie och träffade massa mysiga människor. Devil, Whålis, Sandy och Darkie var där, efter ett tag kom Simon också. Han kom direkt från Berlin. Det var mysigt. Hela kvällen var ju bara en klassisk filmkväll hos Darkie. Förutom att det var lite lite folk och vattenpipan var trasig. Och sen på morgonen, klockan sex, kom hans mor och Tommy hem och jag hade inte ens somnat än. Men annars var det ju nice.
IDAG DÅ.
Idag åkte jag och Gustav hem och segade lite. Kollade på film och åt chips. Jag snackade med Bernhard. Han skulle förbi CUM efter jobbet, så jag bad honom att köpa biljetter till Monday bar Trettongagstrance åt mig. Det skulle han. Glädje! Jag får biljett utan att ens behöva åka in och köpa en! Underbarighet. Jag blev glad i alla fall. Nu sitter jag och dricker julmust och ska spela Dofus. pusshej!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0