Aktivitet!

KOlla vad aktiv jag blev. Semester ju, jag gillar't! Då har jag i alla fall tid att sitta ner och ta min tid. Dessutom tar jag mig tid att planera duktigt också! Nu har jag planerat att packa duktigt. Inte allt, men det nödvändiga. Eftersom jag kommer tillbaka på torsdag. Så! Planeringen var det ja, jag packar duktigt nu. Jag dricker kaffe om en liten stund och umgås med mina föräldrar som ett duktigt barn och sen plockar jag lite till saker och kanske är duktig och tränar. Sen äter jag middag här. Efter middagen kör min far mig till sundbyberg och jag tar tåget till Örebro södra. Det är inte så farligt om jag är hemma sent eftersom jag har planerat. Jag kommer bara ha gammal äcklig mat hemma så jag tjänar på att äta här och jag tror jag ska sjukanmäla mig imorn. eftersom vi har modul hela dagen så känns det rätt ovärt att dra dit. Jag hoppas på att få mer gjort hemma. Jag tror jag kommer lyckas. Det brukar inte bli så mycket i skolan när man får "göra vad man vill". Så hemarbete för min del. Sen tisdagen är det skolan som gäller. Mycket jobbiga saker så jag måste ha en icke distraherad hjärna!  Eller vad man nu vill kalla det. Sen är det onsdag. En rätt trevlig dag där jag slutar klockan två. Och sen! Sen är det torsdag! Då åker jag till Stockholm och spenderar alla mina sekunder på Johan. Fyfan vad fjollig jag känner mig. Men ni får stå ut. Det är så otroligt mycket jag ser fram emot att han kommer hem och jag tänker inte säga något annat. Så är det. Men nu tycker jag nästan att jag får nöja mig. Kaffet är faktiskt klart.
Hejdå!

Spymätt

Spymätt är nog det bästa sättet att besriva hur jag känner mig nu. Jag har inte riktigt tankekraft nog att tänka på något annat än min otroliga mätthet. Det känns som min mage fått formen av en ballong. Jag blir så jävla förvånad över hur mycket som får plats i den. Askonstigt ju! Men förklaring krävs.
Idag är det ju Lördag. Idag hade vi massa färöingar här. Så det blev färöisk mat! det får man inte så ofta. Det blev sockerstekt potatis och lammkött. En varm sallad och en "kall" sallad med frön av något slag i. Helt otroligt gott så tro't eller ej, jag åt skitmycket. Sen som snacks hade vi melon... Jag älskar melon. Så jag åt jättemycket av det också. och sen efter det så blev det efterrätt. Och det var morotskaka med glass, maränger och chokladsås. Ja det låter gått och det var otroligt gott! Nu har jag bara ont i magen och ångar mig men jag njöt av var enda tugga. Jag är fan hemma i Stockholm nu. Nu måste jag äta upp mig så jag kan svälta i Örebro utan att dö.  Súsanna var här. det var grymt mysigt att träffa henne. Jag trodde det skulle bli skitkostigt eftersom det var så länge sedan vi sågs men det var bättre till och med än vad det var sist. Åh, jag längtar efter att träffa henne igen, hon är ju bara för gullig. Mamma och Osva spelar Wii. Det är lite gulligt att se två 40plusare stå och fnissa åt hur löjliga de ser ut.
Men men. Igår var jag på Harry B. det var otrlogit roligt, jag träffade massa människor jag inte träffat på länge och helt nya människor. Fantastiskt mysigt!
Ja och nu då. Nu sitter jag och har ont i magen av mätthet och saknar Johan. Ibland får jag sms från honom och de är så otroligt gulliga att jag bara får pirr i hela kroppen och sen saknar jag honom mer. Jag hatar att han är borta. Jag vill alltid ha honom i min ficka eller något. Men ja, jag vet, han måste ha sitt eget liv också annars är det inge kul. Men man kan ju alltid drömma. Och jag håller på att sakna ihjäl mig. Men! På torsdag är dagen då det sker! På Torsdag! Imorgon åker jag till Örebro, måndag skola, tisdag skola, onsdag skola och sen är det torsdag! Då är det bara skola och sen åker jag för att träffa min man! Åh jag dör lite. Vad fjantig jag känner mig. Idag fick jag ett sms där han sa att han blivigt biffig. Det kan jag verkligen tänka mig. Men oho, det ska vi inte tänka på för mycket då blir det död av mansavsaknad här och det vill vi ju inte. Men fan. Nu ska jag sova så det snabbare blir dagen då jag ska träffa min uppenbarligen biffiga pojkvän.
Tja!

Det är fredag, eller?

Jag har varit helt lost hela veckan. Har inte haft en aning om vilken dag det varit. Men idag är det fradag. Det märks. Alla verkar dra ut ikväll. Jag tror jag kanske ska till Harry B James. Kerstin(Joakim) skulle dit och jag blev lite sugen. Men det känns lite konstigt att bara gå dit med honom. Jag skulle varit med Cattis igår oich Vivi idag men jag kanske ska be dem hänga med dit ikväll... Kanske?
Ja. Imorn är det altså lördag. Då ska vi ha massa Färöingar här. Det ska bli mysigt. Har saknat dem lite. Så idag hade jag nog tänkt göra i ordning lite för imorn. Men... Jag orkar inte! Jag är på så grymt dåligt humör idag. Jag försöker vara glad och lycklig men jag är fett nere. Det känns inte så trevligt. Det var nära att jag inte gick upp imorse. Jag låg kvar i sängen och var sur och halvsov i två timmar. Idag är det inte min dag. Jag orkar inget alls. Men enlige min planering borde jag städa, fixa för imorn, träna, duscha, träffa cattis, träffa Vivi och dra till Harry B James. Men jag har ingea stämplar kvar på min remsa och det är ju svinkallt ute så jag känner egentligen inte ens för att ta mig utanför dörren. Men jag borde... Eller? Åh jag vet inte. Jag orkar inget men jag måste massa. Vafan! Vi börjar med att träna. Så kolla vad duktig jag är.
Börjar med att träna. Då blir man svettig, då duschar man. Sen städar jag och fixar samtidigt och bjuder hit Cattis och så är vi här och sen åker vi(jag?) till HBJ och träffar Vivi och alla dem. Känns skönt. Blev helt plötsligt mycket mindre. Men ja. Det får bli som det blir! Jag är bara en vanlig dödlig! Jag måste komma ihåg att äta också. Nämen nej! Det får jag ta då. Jag är ju lugnet självt. Eller nåt. Men nu sätter jag igång med min kyliga dag.
Ciao!

Oioioo Stockholm!

Yes! Nu är jag i Stockholm med katterna. Fanny var nyss här och lekte med mig och hon påminde mig lite om att jag visst har en blogg också. Har inte tagit så bra hand om den känner jag. Dumma mig. Så jag tycke att det var dags. Johan har det skithårt på GMU (GrundMilitärUtbildningen). Men han kämpar på bra. Jag håller på at dö av längtan men jag kämpar också på bra.
Idag var jag och Jessie på the Studio. Jag köpte inga bilder och hon köpte tre varav en var av oss två. Lite nice, jag får en bild på mig gratis. Sweet! Men ja, det var kul och så. Vi fikade lite innan och efter åkte jag direkt hem och senare kom Fanny och vi åt middag och spelade wii. Jag har spelat wii några dagar i rad nu. Jag fixade i orning "gillestugan" så att man kan vara där nu. Jag gillar verkligen det rummet och jag har tagit in lite ljus, filtar och kuddar så man kan gosa lite och hålla sig varm. Man blir rätt varm när man spelar så det är nog igen fara egentligen men för bekvämlighetens skull så tyckte jag att det behövdes. Alla kan ju inte spela alltid. Sen är det massa saker där som ska flyttas till andra rum och de vet jag inget om så de kan jag inte göra så mycket åt. Mor och far ska fixa det.
Ja, i helgen är det "färöfest". Det ska bli mysigt att träffa lite färöisar igen och höra massa färöiska. Jag ser inte fram emot att prata det dock. Men men, sånt ska man väl klara. Helgen efter den kommer Johan hit. Ska bli fantastiskt trevligt. Jag saknar honom som fan. Samma helg är det dunderfest hos Gustav. Jag hoppas att Johan hänger med. Åh! Jag längtar!
Jag har måndagsångest redan nu. Fan. Vi har redovisning i Dövrealia och jag har inte ens med ig mina papper. Där jag ska läsa, fatta och sålla. Men så blev det inte. Jag vet inte om jag orkar gå till skolan på måndag. Men fan! Jag måste! Jag ska ju ta ledigt på fredagen, då måste jag ju gå på måndagen. jo! Här ska pluggas! Vuxendöva i Sverige! Här kommer jag. Haha.
Jag kanske hoppas mellan ämnena snabbt men... Det är bara att hänga med. Jag skriver vad jag tänker. Nu ska jag sova så det snabbare blir imorgon. Jessica har säkert glömt att hon ville att vi skulle ses imorn förmiddag eftersom hon inte har sagt någon tid så jag tar och sover ut imorn så jag blir vaken till kvällen. Ja, jag ska ut imorn kväll. Kanske glömde att tänka på det men, jag ska till Foobar skulle jag kunna tänka mig. Med Sebbe och Jessica i alla fall. Någon form av kth-tillställning. Jag ska inte ge mig in på att gissa detaljer. Det får jag se. Men som sagt, här ska... sovas!
Adios!

Ringar av vackerhet

Ringarna av vackerhet!
Ååååh vad fina de är! Jag är med i tävlingen och hoppas på att den vänstra blir min!
Helt otroligt, precis när jag har börjat få upp smaken för gglor så kommer dethär. Bangar inte! Ibland blir man glad på riktigt!
Adjö!

Politik - en barnlek?

Vi alla känner till den där leken som alla barn leker, när den ena frågar "ska vi leka?" och den andra svarar "visst!" och så är leken igång? När man blir äldra försvinner den leken och ersätta av "Ska vi leka?" "Vad ska vi leka då?". Jag är nog inte ensam om att tycka att det kan vara lite synd. Men frågan är om jag är ensam om att tycka att politiker verkar ha kvar den där underbara förmågan. En lek man leker och kommer på eventuella regler allteftersom. Reglerna jag väljer är regler som är gynsamma för oss båda, men mest för mig. Jag leker i min värld och du i din. Vi behöver inte leka tillsammans egentligen eftersom jag har min värld och du har din och det finns ingen plats i våra världar att ge plats åt varandras. Jag förstår inte din värld och du förstår inte min. Fast ändå så måste vi leka tillsammans på något sätt. Det stimulerar våra världar och gör oss mer förstående. Fast vi kommer aldrig ens att leva i samma värld, vi blir bara bättre på att förutspå de regler vi kommer sätta för varandra. Politik, moral och lag. Ibland undrar jag varför vi ens kallar oss intelligenta.
Tänk att man behöver en lag för att leva. Att man behöver en lag som säger "Du skall icke mörda". Det är väl klart som fan att man inte ska? Men ska vi ha lagar som säger "Du ska inte stoppa en gaffel i din medmänniskas kind för att få tag i muttern som han/hon satt i halsen"? Nej! Det är väl klart! Lika klart borde det vara för intelligenta människor att man inte går omkring och dödar varandra. Kan man inte bara försöka ge plats åt varandras världar och kanske vinna lite på det.
Nej, jag önskar att människor kunde sluta vara själviska. Helt rakt av. Tänk om vi kunde fortsätta vara som barnen innan reglerna kom. Tänk vilken frihet. För frihet krävs det att man är osjälvisk. Hur blir man osjälvisk då? Ja... Då får var och en helt enkelt dra sitt hö till stacken och tänka om. Ta en stor jävla vända och tänk om.
Varför gör inte jag mer då? Varför skänker inte jag alla mina pengar till alla fattiga bar och är osjälvisk och bara ger? Jo! Jag skulle inte få något tillbaka. Jag är som alla andra beroende av mat och har en vilja att stimulera min gigantiska mänskliga hjärna så därför! Skulle jag ge bort mina pengar och vara osjälvisk skulle jag dö. Jag skulle inte få någon mat. Andra människor äger all jordens yta (hur man nu kan äga den?) och de skulle inte ge mig någon gratis mat. Jag skulle kunna ge dem pengar för den men... De behöver inte pengar, de vill bara ha. Varför? Varför vill man ha så jävla mycket!? Visst är det trevligt att kanske ha ett stort hus men... Kan man inte dela det? Vad är vitsen att ha ett stort hus med tre våningar om man ändå bara är två som bor där? Jag förstår verkligen varför man vill ha fina, bra, saker. Men varför man absolut behöver ha det för sig själv begriper jag inte!
Så! Dela era saker med andra nu! Var duktiga små osjälviska Triangelslavar nu.
Pusshej!

Sovmorgon!

Idag har jag världens supersovmorgon. Inte en timme, som mina sov morgnar brukar vara, utan till 12.30! Helt otoligt! Jag börjar 12.30... Till råga på det så slutar jag 13.30! Det är ju jättekonstigt! Jag som brukar gå i skolan 8.30-16.00 plusminut en timme ska nu gå i skolan 12.30-13.30. Det är lite galet. Det är torsdag och jag kommer spendera hela dagen hemma (förutom den här ena tiden då jag går i skolan i bowlinghallen). Ska bli nice.
Igår då! Middagen med Krista och Malin. De var lite spänd i början men efter ett tag blev den lite mer avslappnad. Det var extremt god mat! Restaurangen var jättefin! (http://www.wongs.se/) Jag åt Oxfilé sangri-la black pepper. Jag viste inte vad det var, men det var gott. Jag fick in min minimala tallrik och tyckte att det var lite. Men... Det var det ju absolut inte. Efter typ halva portionen var jag mätt. Men eftersom det var så gott och man kanske inte äter ute så ofta så ville jag "ta vara på det" och åt allt! Sen ägaen som bjöd oss på allt och tyckte att vi skulle ta efterrätt också. Efter tvekande så övertalade han oss och vi fick in chokladmousse med hallonsorbet. Helt otroligt gott. Och det lyckades man också trycka i sig. Nästan konstigt. Och så kaffe och något konstigt vin till det. Jag trodde aldrig jag sulle bli hungrir igen men ändå kan jag inte vänta på frukosten idag.
Jag "sprang" hem och hämtade lite peningar och sen bar det av till Louise. Jag smsade innan och frågade om folk hade börjat dra eller om jag skulle hinna. svaret blrv "Du hinner!". När jag gick förbi hållplatsen på väg hem var det 8min kvar tills bussen skulle komma. Jag skyndade mig med allt och hann med den med råga. Jag kom fram till Louise och där var Lisa, Josefine, MalinKast, Emelie, och Sophia. De spelade rock band! Såg jätteroligt ut. Jag bidrog och var sämst. Jag vägrade sitta på gitarr/bas eftersom jag är ännu mer sämst på det så jag fick hoppa fram och tillbaka mellan trummor och microfon. Det var riktigt roligt. Efter bara några låtar så åkte Emelie och Malin, sen efter ytterligare ett tag åkte Josefine. Då bytte iv till singstar istället. Jag sjöng (och förlorade) så jag fick ont i halsen. Vad dålig jag är, jag kan ju ingenting. Hurr.
Ni får ursäkta alla felstavningar, jag är inte så van vid Johan tangentbord än. Men nu ska jag äta frulle och sen försöka få tag i Sophia!
Adsjöss!

I väntan

Hej! Jag väntar på att mitt nagellack ska torka. Sen ska jag klä på mig och dra! Först på middag på Wongs med Krista och Malin och sen på tjejkväll hos Louise! Ja. Snart så! Jag vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig. men men. Det blir nog bra!
Tjo!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0