Frukostinlägg

Jag vet inte vad jag ska lyssna på. Infected är på för tillfället. Men jag har ju nästan lyssnat sönder dem. Jag vill gärna ha någont annat att lyssna på. Sitter i köket och äter min frukost och laddar upp bilder. Det är rätt mysigt. Johan är i skogen, som varje lördag, och spelar airsoft. Det är trevligt att han har hittat något som han verkligen tycker om (förutom att modellera). Jag undrar vad jag tycker om. Gå på rave kanske är min passion, jag vet inte. Jag tycker om det väldigt mycket. Men jag vill inte göra det för ofta, då skulle det blir tråkigt. Men men. Jag har ont i huvudet idag igen. Fan. Drack två liter vatten igår innan jag gick och la mig så imorse var en tortyr! Jag vaknade av Johans alarm och att han gick upp. Sen kom han tillbaka och mysade lite med mig. Det var trevligt. sen somnade jag och när jag vaknade var han borta och jag var jättekissenödig! Men jag orkade inte gå upp. Jag var lite ledsen över att Johan var borta. Jag mindes inte ens att han kom in och sa hejdå, dumma mig. Han ska vara borta hela dagen nästan. Först spela airsoft och sen kommer han hem en snabbis och duschar och sen ska han till jobbet. Lite trist. Så jag låg kvar ett tag tills jag blev tvungen att gå upp. Jag gick ner för att gå på toa och där, i köket, satt Johan! Yay! Jag skyndade mig på toa och sen satt jag och myste lite med Johan. Det kändes bra att jag fick säga hejdå i alla fall. Liten stund efter kom Felix och hans mor och Johan var tvungen att dra. Även om jag bara fick vara med honom i några minuter så kändes det ton bättre.
Ja, nu när bloggläsare fått läsa om mina toalettbesök ska jag nog skriva om något ännu intressantare! Ja... Inte för att jag kommer på vad som kan vara mer intressant än mina toalettbesök men jag ska göra mitt yttersta, jag lovar.
Jag vill ha lera. kanske kan be farmor köpa lera så jag kan ha det i Växjö. Jag vill i alla fall göra små lersmycken. De är så söta och jag har sett så många som gör dem. Rosa små muffins och kakbitar och sånt. Jag blir så kär i dem, de är så söta. Jag vill också ha. Därför har jag bestämt mig att jag ska bli bra på lera. Så jag kan göra smycken. Jag gjorde ett peace-märke som örhängen och halsband. men det blev inte så rakt och fint så jag brukar inte använda det. Nu sitter jag i alla fall och dricker vatten, slösurfar och spelar tråkigt flashspel. Jag borde verkligen komma igång med dagen. Jag ska städa köket lite, sen rummet, sen ska jag spela mitt tjejiga spel på Johan's dator och rita. Vet inte om jag kommer spela eller rita men jag ska försöka göra båda. Ska bara komma igång. Klockan är tjugo över ett. Känner mig fortfarande seg. Dålig jag är. Men men. När ändå planer radas upp så hoppas jag på något roligt ikväll. Kanske krogen eller så. Imorgon ska jag och Johan på middag hos mina föräldrar. Vi ska fira Johan's student i efterskott. Det kommer nog bli jättemysigt, vi ska ära Sukiyaki. Men ja, som sagt. komma igång med dagen var det ja....
Adjö!

Dagens stöld!

Listan stal jag av Fanny:
DAGENS VILL HA: Mer tid och mer pengar. Ett sl-kort till Johan närmare bestämt
DAGENS KLÄDSEL: Grön/vit randigt linne och mjukisar
DAGENS FRISYR: Flätor
DAGENS LÅT: Hello Saferide - My best friend på eftermiddagen och Placebo - Infra red på förmiddagen (och igår)
DAGENS PLANER: Rita och gå på Azu's och Roberts avskedsfest. Men så blev det ju inte.
DAGENS SAKNAD: Johan! (ofc! (även fast han inte var borta så länge))
DAGENS DUMMASTE: Pointshop. Känner mig så dålig och fattig när jag håller på och svarar på frågor om dem och tjänar låtsaspoäng på deras sida...
DAGENS MISSLYCKANDE: Fina snubblandet på mattan när Johan kom in genom dörren. det var lite pinsamt kanske...
DAGENS DROG: vatten!
DAGENS KÖP: Johan köpte en ny leksak! Jag käpte inget. Jag är pank.
DAGENS GODIS: Jordgubbssmulpaj!
DAGENS HUMÖR: Lycklig och glad.
DAGENS CITAT: "Video games don't affect kids. If Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
DAGENS ROLIGASTE: Invader Zim!
Ja. Jag hade tråkigt och läste min syster's kompisar's bloggar. Ne, nu har jag inget liv ju. Oj oj.
Tja!

Kapten nöjd

Jordgubbspajen är i ugnen och är klar om en kvart ungefär, jag har deg under naglarna och i fickorna, hoppas mobilen klarar sig. Jag är glad. Inte sådär som jag blir ibland när jag är jättepepp och inte vet varför. Nu är jag glad på riktigt. Jag är nöjd och trivs så bra. Jag gick inte på Matte's fest i stenhamra igår (lite synd, jag saknar ekeröborna) och jag går inte på Azu's avskedsfest idag. Han sa "damn you" och jag känner mig lite dålig som inte går bara för att Johan inte kunde följa med. Men jag vill helt enkelt inte gå utan honom... Och den var liksom ute i Vallentuna. Inte riktigt lust att åka dit ut för en fest som säkert inte ens är så rolig. Jag funderade ett tag på om jag skulle gå utan Johan bara för att det liksom är ett avsked och jag inte kommer se Azu på länge efter det, och lite för att jag inte träffat Robert och Mars på så länge. Men Azu sa också att Simon skulle komma. Jag vet inte om han menade Ottero eller Vakuum. Om det var Ottero skulle han nog sagt det. Fast ändå inte... Han vet att jag inte gärna träffar Ottero så. Jag undrar om han skulle sagt det för att förvarna mig eller utelämnat det för att han ville att jag skulle komma. Hmm....
Jag lyssnar på Hello Saferide och väntar på pajen. Johan vet inte vad jag gör. Han sitter uppe på övervåningen och leker med sitt 3D-grej tror jag. Jag sa att jag skulle baka, men han vet inte vad. Det blir en smulpaj. Jag vet att han gillar såna. Jag hittade jordgubbar i frysen så jag ville göra något han gillar med dem. Det blev jordgubbssmulpaj! Låter gott! Hoppas Johan tycker om den. Han jobbar inte ikväll, det är mysigt, han blir på så bra humör när han inte jobbar (eller glömmer bort att han jobbar). Då kan vi titta på invader Zim eller göra andra värdelösa saker tillsammans och bara döda tid och ha trevligt. Det är mysigast. Nu är också mysigt. Jag vet att han kommer vara hemma hela kvällen, jag kommer vara hemma, vi har ätit god mat och snart blir det efterrätt. Åh, det ska bli så mysigt. Jag ska börja på porträttet ikväll också tror jag. Gjorde ett på mig igår. Det gick rätt bra, förutom att det var "en snabbis" så den ligger nästan bara i två nyanser. Jag skulle kunna fortsätta på den, men den är så tråkig att jag inte har lust. Det är jag liksom. Jag har sett mitt ansikte massa gånger, börjar bli lite tråkigt nu. Och Johan vågar jag inte rita. Jag gillar inte att misslyckas med porträtt på av honom. Han är så fin att det känns som jag förolämpar honom när jag gör en bild av honom ful. Så jag avstår hellre. Sofia däremot verkar lättare att rita. Jag har liksom inte den relationen till henne att det är lika mycket press på mig. Eller är det bara jag som tänker konstigt? Ja, jag vet inte. Hon verkar lättare att rita i alla fall. Jag brukar vara bättre på att rita kvinnor än män. Jag hoppas jag lär mig av det. Jag har redan börjat lära mig mer av just porträtt. Men att rita på fri hand är ju mycket roligare, det har jag inte gjort (bra) på ett bra tag. Hoppas porträtten gör mig bättre!
Ja, Jag är glad. Har haft ont i huvudet i två veckor i sträck nu (nej, inte konstant såklart, men ändå) och det försvann igår eller så. Jag har inte haft ont i huvudet alls idag i alla fall. Vilket är otroligt trevligt. Jag är säker på att det inte är vätskebrist. Inte jag. "Du dricker ju minst 18 liter vatten om dagen"/Johan. Ja. Kanske inte 18l men mer än 2l som är rekommenderat i alla fall. Men nu måste pajen vara klar tycker jag.
Pusshej!

The Knife

jag vet inte vad jag ska lyssna på. Allt är tråkigt och Johan ville inte lyssna på Astral Projection. Sen blev det The Knife och nu råkade det bli Bob Marley. Ja, min musiksmak är helt off. Sofia är hemma och springer omkring och välter saker och pratar med sig själv. Det är lite gulligt. hon fyller år den 27e. Då är jag och Johan i Växjö. Det är lite synd. Vi åkerr ju den 17e och kommer hem... någon gång. Men jag ska i alla fall göra ett porträtt till henne. Jag vet dock inte vilken bild jag ska rita av. Ja, jag skrev mer, fast efter pausen blev jag utloggad och orkar inte skriva om det så. Det får bli som det blir. Det kanske kommer i skrift senare.
Ciao!

Ojojoj. Choklad sen Danmark.

14.48. En halvtimme från nu. Då ska jag ta bussen härifrån till Barkarby, byta till pendeln och ta mig till Älvsjö. Där ska jag träffa Mor, Far och syster. Därifrån bär det av till Danmark. Där ska vi hälsa på kusinen Heri och fira hans skolavslut. Jag hoppas det är fler släktingar där. Jag saknar mina Färöingar. Nu sitter jag hemma och ska snart åka. Känns bra. Jag behöver nog komma bort lite. Lyssnar på Helt off och sjunger, högt. Jag vill åka till Färöarna och sjunga karaoke på Glitnir. Hihi. Jag skulle gjort det med Mike sist jag var där. Men jag vågade inte. Han sjöng någon Christina Aguilera-låt som jag inte kunde. Jag äter choklad och glass. Tjockar som fan. Ska sjunga lite mer nu och sen bär det av.
Jag har hämtat ut p-piller nu. Jag känner mig jätteduktig. Jag och Johan var på Ungdomsmottagningen igår. Det var trevligt. Vi var båda nervösa så vi lugnade ner varandra. Jag pratade med en kurator som rekomenderade mig till grupp-nånting. Jag tycker inte att jag har något att förlora på det. Det kanske är bra. Så jag vill prova. Men det behövs sex pers först. Det fanns inte så många än. Men snart så. Hopppas det går. Men nu ska jag sjunga lite till och packa det sista. Kommer tillbaka på Söndag.
Pusshej!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0