Första advent!

Gå upp klockan åtta, sätta sig vid frukostbordet och tända ett ljus. Så mycket mer blev det inte. Så mycket mer behövs inte heller. Katterna hoppade omkring och bråkade, jag och Johan var morgontrötta och jag hade redan tagit på mig arbetskläderna. Inga lussekatter heller. Men det gick väl bra ändå. Nu har vi ätit lite pepparkakor och sitter vid var sin dator och katterna leker Matrix på vår soffa. Snart ska jag åka och jobba. Har inte riktigt lust egentligen. Men jag blir nog mer pepp när jag väl kommer dit. Sen när jag kommer hem ska jag läsa slut Skulduggery Pleasant och börja på Utrensning. Sen ska man förhoppningsvis hinna plugga till ordkunskapstestet också... Hoppas det går. men aja. jobb nu snart.
Hejdå.

Fisk!

När Johan åker på GMU ska jag fan leva på sushi! När sushin är slut ska jag äta torsk och lax tills jag har gjort ny sushi. Åh vad gott det ska bli! Jag saknar fisk! Jag har en burk tonfisk som jag ska njuta av någon gång när Johan är borta. Fan! Jag skulle ha ätit den när han var i Göteborg. Men men. Nu har jag kvar den i alla fall. Anledningen till denna superfisklängtan är att katternas mat luktar så gott! Och jag håller på att laga hemlig mat till mig och Johan. Han vet inte vad det är, fast han vet att han kommer gilla det. Det är kycklig i curry fast jag hade ingen lust för ris idag så det blev makironisar till istället. Och så obligatoriska, majs.
Imorgon är det första  advent. Jag ser fram emot det massa! Ska bli supermysigt att tända första ljuset med två små kissemissar och en älskad man i egen lägenhet. Och jag ska bara jobba en timme. Men det blir imorgon det. Nu är min hemliga mat klar!
Tja!

Snart julpynt

Katterna ligger i soffan och sover sött. Johan sitter i tåget från Göteborg på väg hit. Och jag bara väntar. Jag har städat, plockat undan disk, tänkt ljus, gjort färdigt maten, tänt rökelse, fixat till mig och tagit fram julpyntet. Vi ska pynta så fort han kommer hem. Vi får hoppas att katterna kan låta bli att äta upp allt. Sen ska vi äta. Jag planerade biff med potatis. Men vi hade ingen potatis så det fick bli biff med potatis utan potatis med pasta. Låter väl gott kanske... Hm.
Jag sökte på mitt namn på deviantart.com (nej, jag vet inte varför, det är väl för att jag är så egocentrisk eller något). jag gjorde det i alla fall och hittade en bild som någon lagt upp på mig för... länge sedan. Inte så länge men typ... 2007 kanske? Ja och så kollade jag vem det var som hade lagt upp den. Och så var det en jättegammal tjejkompis till mig (nej, hon är inte så gammal, vi var vänner för länge sedan bara) som jag inte heller sett sedan typ 2007. Ella. Lilla Ella Rosmarin. Hon är så söt och fin. Tyvärr har vi inte så mycket kontakt längre men... Those were the days.
Ciao!

Avsaknad av testosteron

Jag har fått klagomål på att jag inte bloggar så ofta... Visst, om du ber om det så... Jag kan ju berätta hur otroligt tjejig jag blir när lägenheten lider av testosteronbrist. Johan är i Göteborg! Han ska gå på sabatonkonsert. Och jag sitter hemma, har precis tagit en lång dusch och lagt nagellack och nu sitter jag och bloggar. Åh vad tjejig jag känner mig.
Min dag då. Jag kom i tid till skolan(!). Dp vi hade redovisning första lektionen. Jag tyckte det gick riktigt dåligt. Jag är inte nöjd på långa vägar. Och sen att läraren tyckte att det var bra gjort... Jag vet inte... Ska jag ta det som en förolämpning? Tänk hur otroligt låga förväntningar hon måste haft. Shit jag känner mig dålig. Ja och till råga på allt hade jag ingen matlåda med mig så jag fick ett bröd av Erica till lunch. Sen var jag på möte med två lärare och två tolkar. Inte av något allvarligt skäl men vi skulle sätta ihop en utvärdering. Den blev bra. Sen var jag på de 10 sista minuterna av sista lektionen och så gick jag hem. Intressant, va!? Inte egentligen. Men men. Sen kom jag hem och segade vid datorn, snackade lite med johan, lekte med katterna och så fastnade jag i soffan. Nej, jag tittade inte på tv, jag har ingen tv... Jag ritade på mitt underbara porträtt. Medusa. Jag tycker hon är så underbar. Man kan verkligen leka med henne. Hon blir straffad för att hon är så vacker och blir förtrollad till en ormbrud. Visst blir man sur då! Jag hatar när sånt händer. Men men. Och när man tittar på henne blir man sten. Helt underbart, ingen levande har sett henne, man kan ju bara låta fantasin flöda och skapa vilken vacker ormkvinna som helst. Sen att hon blev dödad och hennes huvud användes att döda sjöodjur med, det är en annan historia. Eller egentligen inte. Men i porträttet är det hennes oanade framtid. Så det nämner vi inte. Nu ska jag rita lite till och sen gå och lägga mig. Usch! Sova ensam. Blä. Jag saknar Johan... Dumma man...
Pusshej!

Lussetävling

MEdesign har en tävling igen! Yay! Åh fina små söta saker jag dör lite inombords. Vill ha typ allt. Åh kärlek på småsaker! Jag brukar inte köpa så mycket som jag faktiskt inte behöver eftersom jag är student och inte är så rik alla gånger men vissa saker blir man bara lite för kär i! Jag skulle själv gärna vilja designa och göra smycken. Men jag vill ju så mycket! Åååh men jag hoppas jag vinner i alla fall, då vet jag i alla fall vad jag ska ha på mig på jul!
Åååh vad söta de är! -kärlek-
Pusshej!

Bob & Alice

Det känns som det börjar bli tid för ett inlägg om Bob och Alice. Vi börjar från början. Höstlovet kom och gick.- Jag var i Stockholm lördag till lördag. Träffade mycket efterlängtade vänner. på lördagen träffade jag till och med Joan och Jógvan. De hade med sig diverse presenter från Danmark och Färöarna. På söndagen fick vi besök av Pia och Mikael från föreningen 9 liv. Helt otroliga människor. De hade med sig två 6månader gamla katter, Alice och Bob, de var syskon. De ska bo hos oss ett tag. Alice är en liten prinsessa och Bob är he-man. Vi fick låda, mat, matskålar, klätterställning som de kan klättra och klösa på, lite leksaker... Vi fick allt man behöver. Vi ska ha dem ett tag för att se efter ifall vi vill behålla dem, annars kommer de bo hos oss tills någon adopterar dem. De tar upp stor del av min fritid numera. Just nu springer de runt och busar. Visst ja. Nu! Nu ska jag städa lite. Eller nej, inte lite, rätt mycket. Jag ska superstäda och sen ska jag tvätta klockan ett. Dessutom ska jag sortera mina papper och plugga. Så idag kommer bli en rätt jävlig dag. Men så får det vara. Det regnar som fan ute så jag är bara glad att jag är inne. Men ja, då sätter jag igång då!
Tjo!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0