Tjejklubben

Jag bor nu hos Louise medans alla mina saker ligger i förråd i Enköping. Johan är i Boden och jag saknar honom som fan. Men jag får väl överleva. Det har varit ganska mycket med visukalen nu på sista tiden. Innan denhär veckan har det varit väldigt lugnt och stilla, men nu plötsligt är allt stressigt. Vi behövs hela tiden. Jag och Erica var där och sminkade igår klockan tre och vi ska dit imorn klockan ett igen. Det har gått bra och allt, dessutom får vi fritt från skolan för att göra det där. Det är trevligt, det hjälper! Alla dansare ska ha typ samma smink förutom hon som jag sminkar, hennes ögon är "asiatiska" så samma smink som de andra får fungerar inte på hennes ögon, jag får göra lite annorlunda. Men det går bra, igår träffade jag henne för första gången och hon var trevlig och allt gick bra.

Idag har jag varit i skolan och haft helt vanliga lektioner. Massa prat om geocaching, lite trist. På fredag ska vi ut och prova. Louise är bitter över detta men jag är lite pepp på att komma ut från skolan och gå omkring. Själva spelet är väl inte så kul men vara ute och gå på lektionen ser jag grymt mycket fram emot. Konversation på teckenspråk är det bästa som finns, jag behöver verkligen träna på att uttrycka mig.
Jag har också simmat idag. Det var länge sedan jag utövae den träningsformen så jag var, som väntat, inte så bra som jag brukar. Sen lagade jag och Louise en sushiliknande produkt, sen kollade vi på Hairspray och åt popcorn. Det var en sjukt mysig kväll även om den inte blev som vi tänkt. Egentligen skulle vi gå ut och dansa. Men det gjorde vi inte. Så det var en oplanerad myskväll, de är trevliga de också.
Torsdag (imorgon) blir det sminkning klockan ett som sagt, vi får se hur det går, jag hoppas jag hör av mig senare.
Tjo!

Manslös

Eh.. Hej. Nu var det ett tag sedan. Jag har kommit fram till en sak; jag har svårt att blogga när jag bor med min man. Nu har min man flyttat till Boden och jag är ensam kvar i Enköping. Jag vet inte om jag bodde i Enköping sist jag skrev men jag tror inte det för här har jag bott med mannen. Och nu ska jag flytta härifrån efter aldeles för lång tid av pendlande.
Nu slår jag vad med mig själv och typ Louise som kanske läser min blogg ibland om att jag ska börja blogga igen. Kommer jag fortsätta eller inte? Jag kommer flytta omkring massvis de närmaste veckorna eftersom jag inte har någonstans att bo, mina möbler och saker är i ett förrådd i källaren och far kommer hit på fredag och hämtar resten. Jag kommer alltså leva med en resväska och flytta runt hos folk. Kommer jag blogga då eller inte?
Dessutom går jag en sminkkurs på Örebro Länsteater inför Visukalen Fame. Det ska bli sjukt kul jag hoppas alla som vet om att den är går och ser den! Jag ser sjukt mycket fram emot den. Och vara med i den. Blir bäst!
Nu hinner jag dock inte packa så mycet mer för jag ska packa ner mitt kök, mina ritgrejer och mitt vardagsrum, diska, duscha, nagellacka och sova. Så...
Tjarå!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0