Seg dag

Igår var jag ute med Louise. Vi var på Ivy och sen Strömpis. Det var mysigt. På Ivy satt vi och snackade skit. Mycket mysigt. Skit behövs ibland. Speciellt mellan flickor som inte träffas ensamma så ofta. men ja, tur är väl det, annars skulle det bli mycket skit. Efter ett tag på Ivy kom det förbi en hörselskadad kille som såg att vi tecknade. Vi förklarade vilken utbildning vi gick på och det visade sig att han k'nde Daniel och Evelina som också går/gick på vår skola. Kul. Vi snackade ett tag, sen drog han. Louise tog en öl och sen drog vi också. Vi såg honom på Strömpis också men vi hälsade inte.

på Strömpis var det pirat-tema. Alla med pirathatt (+utstyrsel) kom in gratis. Dvs inte jag. Jag visste inte ens att det skulle vara. Men vi kom dit och det var tyvärr lång kö. en Louise ville gärna in för hennes vänner skulle in. Vi kom in för 40 spänn (studentrabatt) och svängde våra välformade rumpor på dansgolvet. Det var en otroligt trevlig kväll. Även om det ägnades något för stor del av den åt att leta efter vänner. Men det gick bra till slut och vi kom båda hem helskinnade efter en utekväll i stenhårda Örebro.

Idag kom Louise upp som hon skulle för att dra iväg till läger i Läppe. Jag hade bestämt mig för att inte åka. Jag behöver flyttpacka och rita. Så jag fick sovmorgon. Dock har jag inte gjort så mycket. Packat en låda, flyttat på lådor och påsar, lagat mat, städat.... Inte fått så mycket gjort. Enligt min planering har jag två lådor att packa kvar, städa lite mer och baka bröd. Dessutom ska jag försöka hitta någon bra serie som jag vill se. Förslag?

Min dag har dessutom blivit ordentligt sinkad av denhär videon; http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU se den och fundera ett tag. Det är skrämmande. Nu ska jag fortsätta med min dag.
Adios!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0