Igår.

Ja. Simmade var det enda duktiga jag gjorde igår. Men det gjorde jag riktigt bra. 40 längder. skulle kunnat simma tio till. Men jag bestämde mig för att barnen som skrek och hoppade trampolin i andra delen av bassängen var aldeles för irriterande för att jag skulle palla... (och så ville jag väldigt gärna hem till Johan... och.. äta). Så jag gick hem och gjorde korv med bröd till oss som vi åt vid datorn. Jag satt som vanligt och lurkade Facebook och så bjöd Robin in mig till "Myndighetens beta-test" på knast. Jag tyckte det lät intressant. Men det började två timmar efter att jag såg inbjudan så det var ju grymt kort varsel. Men jag plockade upp alla jag hittade på msn och på facebook som inte var borta från datorn och frågade om de ville följa med. Jag fick ihop ett litet gäng och så drog vi. Jag, Sebbe och Johan kom dit först. Det var inte så mycket folk men vi hälsade på Robin i baren och Sebbe och Johan köpte billig öl (den var billig fram till 22). Vi slog oss ner och hade trevligt. Efter ett tag kom Bernhard, Kim och Kim's kompis. Så vi hittade ett större bord och slog oss ner där. Bernhard hade som vanligt sin gigantiska kamera med sig och fotade allt och alla. Folk flödade in. Det blev riktigt mycket till slut. Jag och Sebbe gick till Centralen och hämtade Hammar som hade förfestat hela dagen och sen varit på Harry B James så han var stupfull. När vi kom tillbaka med honom hade Hugo kommit också så vi var ett fint litet gäng. Kim och hans kompis drog lite innan det stängde men vi andra stanna till stängning. Robin bjöd mig på en drink och sa att vi gärna kunde hänga kvar tills de hade fått ut alla om vi ville, för det skulle han vara tvungen att göra. Men vi bestämde att istället dra till Sjätte tunnan och vänta på honom där. Så vi gick från Upplandsgatan 7 till tunnan. Det var en lång, tråkig väg men sällskapet gjorde det värt det. Alla var glada och vi hade allmänt trevligt. På tunnan satt Johan och berättade sagor. Sen drog Hammar och Hugo. Jag satt och drack mitt vatten och vägrade skratta åt Johans dåliga "fem på morgonen"-humor. Sen kom Robin och hans kompis Elin. Jag och Robin satt och snackade om fester och resor och allt mellan himmel och jord. Johan och Sebbe satt och hade "fem på morgonen"-humor tillsammans och skrattade åt allt. Bernhard och Elin snackade om något jag inte vet och troligen hur liten världen är eftersom Bernhard träffade sin barndomskompis där lite random. Sen kom vakten och skrek att klockan var tre, de stängde och alla skulle ut, så vi drog. Vi alla var trötta så vi åkte hem. I centralen behövde vi vänta i nästan 20min på tåget till Akalla och när det väl kom så stannade det i fridhemsplan jättelänge och väntade på polisen för det var bråk. Precis vad man behöver klockan kvart i fyra på morgonen när man är skittrött och bara vill hem och sova. Men sen åkte vi vidare och hem kom man ju till slut och då, den underbara sömnen.
Slut! Hejdå

Det blev mat

Jag skulle bakat kanelbullar men hittade till min stora fasa att det var slut på jäst. Så det blev inga. Men eftersom både jag och Johan var hungriga så gjorde jag lite mat istället. Panbiffar med klyftpotatis blev det. Det var väldigt gott, även om jag aldrig gjort det förut. Jag känner mig lite duktig faktiskt.Sen dukade jag upp fint i vardagsrummet med servett-näckrosor, saft och citronvodka. Sen var det middag med Skattkammarplaneten. Riktigt mysigt! annars var det en rätt värdelös dag och tyvärr så steg vodkan Johan åt huvudet. Han låg i soffa och garvade åt mina urdåliga skämt i en halvtimme. Det var väl kul till en början men sen när jag började städa undan och han fortfarande låg och småfnissade i soffan var det inte så roligt längre. Men till slut gav han upp och gick och la sig.
Idag sov vi till ett. Känns fett sent att gå upp då. Men jag är väl van. Och Johan skolkar så han får. Men nu sitter han och arbetar med sitt projekt och jag tjatar på honom om att han ska komma ner och dricka kaffe med mig.
Planen dag blir i alla fall: Simma så snart som möjligt, sen baka kanelbullar och plugga kinesiska. Hoppas det går bra. Men nu ska jag försöka få ner Johan.
Pusshej!

Mjeh.

Jag känner att jag inte riktigt skriver så mycket intressant här. Inte för att jag tänkte ändra på det men. De som läser får väl stå ut. Jag var och simmade nyss. Drog dit vid sju och kom hem lite efter åtta. det tar fem minuter att gå dit eller nåt så jag är glad. Men hungrig. Ska laga biffar om ett litet tag.
Johan jobbar med sitt projektarbete och är ytterst upptagen. Jag sitter och nördar vid datorn och har inte så mycket för mig. Borde plugga kinesiska snart dock. Det är svårt. Men jag har en så underbar bok som drar i mig. Vill mycket hellre läsa den. Men jag vill ju inte att den ska ta slut ju. Det är mitt dilemma. Ne. Jag skiter i det och bakar kanelbullar istället. Så. Mer uppdateringar kommer när jag orkar.
Tjoba!

Myschilldag. Jag gillar't

Mysig morgon. Låg flera timmar i sängen och bara mysade med Johan. Sen tog vi oss upp och åt frukost och städade lite. Sen la vi oss igen. Jag var tvungen att tvinga iväg honom till skolan och sen låg jag kvar lite utan honom. När det blev tråkigt gick jag upp och satt mig vid datorn, fixade lite med allt möjligt och städade lite. Sen skulle jag ner och duscha. Min timeing var så perfekt för precis när jag kom ner för trappan (i endast morgonrock) kommer hans mor in och hälsar på mig. Lite sådär lagom pinsamt. Men men, jag kom iväg till duschen till slut och sen städade jag lite till. Känner mig duktig. Nu sitter jag bara och dödar tid tills Johan kommer hem igen. Då ska vi baka och sen kanske det blir utång ikväll. Vi får se. Det är ju fredag! Bai!

God morgon

Tror jag. Det blev inget jobbsökande idag. Jag låg i sängen fram till två. Johan drog till skolan tidigt på morgonen och jag låg kvar. Sen har jag suttit framför hans dator och laddat upp tonvis med bilder. Det har behövts. Nu är han på väg hem och jag börjar bli hungrig. Går fortfarande omkring i hans tjocktröja och jeans. Känner mig rätt skabbig och har inte riktigt gått upp än känns det som. Igår lastade jag över alla mina bilder och sånt till Johans dator så han ken fixa windows 7 på min laptop. Han hade inte skivan hemma men skulle hämta den idag. Nu hoppas jag att han har gjort det också. Sen ska jag försöka få honom och lite andra att börja gå lite mer på rave och köpa kläder på C.U.M. eftersom Dominika verkligen behöver det nu. Hoppas det går bra för henne.
Bai!

Planen!

Planen har ändrats. Från "jag vet inte..." till "packa lite kläder och sen dra hem till Johan och fortsätta fixa med laptopen". Bra plan tycker jag. Och imorn har fått en plan också! "Söka jobb!". Jag är nöjd. Ibland är jag riktigt duktig på att planera. Nu har jag precis kommit upp ur badet. Jag gick och la mig där med en kopp glass. Det var mysigt. SÅ. Nu ska det  packas!
Pusshej!

Länge sedan ja

Ja nu var det länge sedan. Jag känner att jag inte riktigt lyckas med det här med blogg. Idag har varit helt värdelös. Jag har legat i sängen och inte orkat gå upp för jag hade ont i magen. Igår var rätt illa det med. Fast bättre ändå. Jag avr med Jessie till stan. hon hittade en dagbok och en almenacka på Åhlens. De var jättefina. Sen gick vi till C.U.M. och beställde en jacka till henne. Den är så fin! Dominika informerade oss som att de höll på att dö Och att allt som man köper är en stor hjälp för butikens framtid. Och jag och Jessie är ytterst måna om den butikens framtid. Så vi tittade runt lite och försökte hitta något vi hade råd med. Jag hittade ett par skor jag ville ha (men de kostade 1.500:- så jag hade inte råd med dem) men jessie hittade en gullig kjol för 300:- som hon köpte. Sen åkte vi hem till mig och åt bullar och spelade Mah Jong. Sen kom Johan och vi försökte lära honom. Han tyckte det var krångligt och gillade inte det. Men Jessie åkte hem till middagen och jag och Johan kollade på Pirates of the Carribean tvåan och trean (ettan såg vi dagen innan)
Uppdatering! Woho! Ciao.

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0