skadad gnällig katt osv.

Johan var i Stockholm förra helgen och vi bodde hos hans mor i Spånga. Vi gjorde inte så mycket egentligen bara njöt av semestern. Vi såg på film, spelade lite spel (mest Tropico 4) och njöt. Tyvärr så regnade det, som på så många andra ställen i Sverige, så vi var mest inne.

I måndags åkte han till Enköping för körundervisning. Jag blev lite ensam men hjälpte mor och far istället. Min lilla kattdjursson, Bob, hade dock varit i slagsmål så efter en tur till veterinären (gillades inte!) så kom han hem med två dräneringsrör i benet (såg groteskt ut) och en tratt runt halsen. Till råga på det så fick han husarrest. Det föll inte den unge herren i smaken så han har spenderat veckan med att mummla för sig själv, klaga på sin situiation, se nedstämd ut och försökt gräva sig ut genom golvet eller dörren. Mycket lustigt en liten stund, men efter någon timme var det otroligt störande. Idag fick far slut på tålamod och befriade honom från tratten och lät honom gå ut. Jag är lite emot detta eftersom hans sår inte riktigt är läkta. Men men, han är nog ute och har kul nu.
Jag och syster sitter och har Disney-race. Det var Törnrosa, nu Lilla sjöjungfrun och fler ligger på hög på bordet. Jag ska dock hinna duscha och måla naglarna innan Johan kommer hit så jag får nog sätta fart. Han är i tåget och jag tänkte göra fransk manikyr... Eller ja, på mitt sätt med lila naglar och limegröna toppar. Dessutom vill jag försöka hinna måla lite på papper också. Och duscha var det ja. Måste se till att vara lite effektiv nu. inte för att jag kommer hinna med allt det i alla fall, får väl måla och se på film samtidigt... Jag är optimistisk när det gäller tid!
Tjabba!

Sommarlov!

Hej, jag är glad för jag har sommarlov. Johan slutar jobbet idag så han kommer till Stockholm. Ja, glömde berätta, jag är i Stockholm och ska bo här hela lovet. Jag har ingen aning om vad jag ska göra; om jag ska jobba, slappa, resa eller plugga. Jag vet ingenting! Men det får jag väl leva med. Nu är det så och jag är nöjd. Det är fint väder, Lan hos Gustav och min kära pojkvän kommer till min stad idag.
På midsommar är jag och min familj bjuden till envän till familjen's sommarstuga. Jag är inte så extremt sugen och dessutom är det rave samtidigt. Midsommardans! Jag är pepp. Ska försöka ta med mig så många som möjligt. Det var länge sedan jag dansade så jag fick plats (dvs inte på klubb). Jag har längtat som ett djur. Eller jag längtar fortfarande som ett djur! Åh vad det ska bli roligt!
Men men, nu ska jag städa lite, träna, duscha, måla naglar och hålla på, sedan bär det av till Gustav för Lan och mys!
Tjabba!

Ryska i skolan

Nu har jag inte varit sådär duktig bloggare men jag skiter nog lite i det just nu för det har typ inte hänt ett piss. Eller förlåt, jag ljög; det har hänt skitmycket. Men det är mest saker jag hade planerat och saker som jag visstre skulle komma.
Teaterjobbet: Ja, det var awsome! Fick massa goa vänner, massa bra erfarenhet och förgyllda dagar.
Boendet: Har bott massa hos Johnny och det var varit finfint. Det gick bättre än väntat, jag var där i typ en halvtimme och sedan var allt inga problem, vi hamnade på samma våglängde typ direkt. Mycket trevligt, jag rekommenderar (haha, lustig jag)
Skolan: Det var avstämning, läskigast i världen. Dock hade jag bara en av fyra delar som jag behövde göra och inom den var det bara två saker jag hade failat. Måndagen efter det var det avstämningssamtal (få reda på hur det gick). Jag klarade allt! Måndagen efter det var det utbildningssamtal (få reda på om man går vidare till Steg 2 (år 3 och 4)). Jag klarade det också! Så jag blir kvar i Örebro i två år till och jag blir dessutom tolk!
Kärleken: Johan har varit och hälsat på mig mycket ofta på senare tid, jag vet inte varför. Och så var jag i Boden förra helgen på en underbar bal och sedan var han ledig i en vecka som vi spenderade i Stockholm hos mina föräldrar och det var sjukt mysigt, nu längtar jag bara till fredag då vi båda får sommarlov.
Det är det ni har missat (ja, jag har sett klart Game of Thrones också). Nu är det bara framtiden jag ska spå för er... och idag. Idag var helt värdelöst. Jag sov, för det första, bara fyra timmar inatt. Inom de fyra timmarna varknade jag minst fem gånger (fem gånger som jag minns klart) och jag sov bara allmänt dåligt, sedan bar det av till skolan för grupp 3 och 4's redovisningar av deras utlandsresor. Ja tack, jag vill också. Sedan lektion med tipspromenad på 10min, sedan räkna ord i tre sidor text (ögongift), sedan ryska på det som skulle föreställa en sammhällslektion och sist men inte minst städa klassrummet på den så kallade teckenspråkslektionen. Inte okej.
Imorgon så har vi sovmorgon. Enligt schemat så har vi det varje tisdag men min klass är aldeles för engagerad så alla måste komma då för vi ska träna på det ena eller det andra. Jag vill bara sova, det är tråkigt att träna på saker tycker jag. Sedan psykologi där vi inte har något alls att göra, allt är superklart men vår långsamma lärare vill träffa oss av okvänd anledning i alla fall. Sedan har vi lunch tätt följd av håltimme (träna på det ena eller det andra). Sist men inte minst teckenspråk med Morgan... det kommer bli flummigast någonsin. Jag tror inte Morgan har lärt mig något alls.
Onsdagen går ut på att titta på film på oss själva och äta popcorn och ha teckenspråks"lektioner". Produktiv dag kan jag tänka mig. Torsdagen går under samma tema inget (öva på det där ena och andra) och sedan slutar vi. Fredagen är avslutningsdagen. Tyvärr tror jag inte alls jag vill gå då eftersom min lillasyster går ut skolan dagen innan och jag tänkte åka till Stockholm och gratta henne och gosa lite. Men vi får se  om jag blir kvar eller inte.
Nu är det tyvärr så att jag håller på att däcka på tangentbordet så jag ska gå och lägga mig en liten stund. Om allt går som planerat ska jag vakna om en timme ungefär och vara piggare. Men det får vi också se.
Ciao!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0