Torra händer och isglass

Jag har haft väldigt mycket att göra på senaste tiden. Riktigt mycket. Festat ofta och sånt. OCh idag vaknade jag, låg kvar med Jokk ett tag. Sen visade jag honom till bussen och han drog. Efter det har jag bara suttit och degat. Ätit bröd med laxröra (himmelriket) och en isglass. Det var gott men kallt. Jörgen tyckte att jag var dum som åt isglass mitt i vintern och klagade på att jag frös. Men men. Det är väl bara jag. Jag gillar glass. Nu har mor och far kommit hem och jag ska nog göra mat snart. Och duscha. Jag har varit så lat att jag inte ens har orkat duscha. Men igår däremot... Igår var det fest.
IGÅR
LÄmnade Tany på Arlanda. Jättesorgligt och jag saknar redan min jobbiga extralillasyster. Men man får väl bara ta och leva vidare och hoppas att hon kommer och hälsar på snart. Sen kom vi hem till Hässelby igen. Vi var inte glada. Alla var nere. Sen sov vi. Jag vaknade först, vid halv fyra sådär. Då smsade jag lite med Azu och fixade mig sen bar det av mot tentagasquen. Jag hittade dit utan problem och någon okänd snubbe släppte in mig och visade mig vägen inne i byggnaden och så. Azu stod i baren men tog sig tid att hälsa mig välkommen och så. Jag kände mig dräggig och hängde i baren halva kvällen. Efter inte ett så långt tag kom Max och jag fick sällskap i mitt lilla hörn av baren. Klockan sex skulle maten serveras. Den blev självklart sen men den kom i alla fall. Då fick Azu komma och sätta sig med oss andra vid de fina långborden. Vi åt och hade underhållning och sjöng. Det var riktigt roligt. Tyvärr så tog det slut aldeles för snabbt. Då drog jag iväg till Trekanten. Azu och Max drog någon annan stans. När jag kom till Liljeholmen smsade Jokk (som jag skulle träffa i trekanten) att han var på tvärbanan. Jag tyckte det passade och vi möttes på tvärbanan. Väl i trekanten blev vi hämtade av lite folk jag inte kände och de visade oss till lokalen. Där var Jens som fyllde 20 och förvånansvärt nog så kände jag lite fler folk där. Bland annat Sara. Henne var jag inte riktigt beredd på att hitta där. Men men. Det skulle vara tyst vid tolv så då drog jag til tunnan. De som jag kände på festen gick till olika andra fester. På tunnan satt mina Init-grabbar och jag överraskade dem och sa inte ens till att jag skulle komma. Men det var roligt. De var så många att de tog upp två bord så jag fick hoppa emellan. Men det var kul. Efter ett tag kom Jokk och Dan dit också. Vi hade mysigt och sen stängde tunnan. Då drog vi alla hem. Jokk följde med mig. Vi gick av i Hässelby gård och gick. Det var långt och kallt men man kom hem i alla fall.
Nu ska mor min kolla sina mail och jag ska duscha. Tjoho.

Uppdateringar. Jag är dålig på dem.

Systrarna förlorade matchen sen drog vi hem och surade. Jag åt middag hemma och sen gick jag ut en promenad med Victor. Vi gick i tre timmar sen kom vi på att vi borde festa. Så vi drog hem till honom, hämtade Jäger och Vodka och sen drog vi till Dev's. Lucifer och Dev kom och hämtade oss. De var inte nyktra. Victor hade druckit massa på bussen till stan och var inte heller nykter. Men det var roligt ändå. Vi gick hem till Dev från centralen och dampade runt totalt. Sen sov vi. Dagen efter var ungefär likadan bara det att Lucifer och Dev inte var med, utan Gustav var med istället. Jag, Victor och Gustav. Det var rätt kul. Tyvärr så minna varken Victor eller Gustav allt men tillsammans har de nog hela bilden klar. Och så kommer vi till igår. Jag träffade Jessie, efter att ha "bråkat" med henne via sms, i medis. Vi gick och simmade. Det var skitnice. Vi simmade en hel timme och essie var helt slut efteråt. Sen drog vi hem och sminkade oss och fixade och så bar det av till Bernard. Bernard träffade oss med hans kompis Karianne. Vi gick till hans lägenhet, hängde upp en lång pappersbit på väggen och sen var det "picture-time"! Jag fick börja. Det var stelt i början eftersom jag aldrig tagit bilder med Bernard förut men efter ett tag blev det bättre. Jag var mig, tomtenissa och pinuppa. Jag tror Pinupbilderna var roligast. Då kunde man flippa ut massa. Det var roligt. Sen Visade Brenard oss sitt objektiv för 31.000:-. Det var lite underligt att se på. Man var rädd att ta sönder det. Och det såg ut som en grå kon. Eller något som man observerar stjärnor med. Han visade oss en bild som han tagit med det. En bild på månen. Den var tuff. Sen var det Jessies tur. Hon var också stel och blyg men det gick nog över lite. När vi var klara med plåtningen valde vi ut massa bilder, sen var det så sent att vi var tvungna att dra hem. Så vi sa hejdå till Bernard och drog. När jag kom hem satt Dev och tittade på film med sin kompis, som kallades Mad, så jag joinade. Mad verkade trevlig. Men han drog efter ett tag och jag och Dev gick och la oss. Vi vaknade inte förrän klockan halv två. Det var lite konstigt för jag drog direkt till Hässelby och hon satt och sov i soffan. Nästan. Men nu är jag i Hässelby och ska snart dra och träffa Johan. Så... Ciao!

Igår sög.

Jag åkte hem efter julbsket, med magen fylld med lussebullar. Jag fixade mig oc Mana kom på besök. Dev skulle sluta jobbet klockan tio och vi skulle dra till Tunnelfesten klockan elva. Då hade hon dock inte kommit hem än. Så jag och Mana drog utsn henne så kunde hon komma senare. Vi försökte hitta till festen och det visade sig vara skitsvårt. Jag och Mana virrade bort oss men till slut hittade vi dit. Vi ringde Cattis och träffade henne och Vivi utnför (vid polisilarna). De berättade att festen sög och alla bara drack och ramlade runt. Polisen var också jobbig, de sa att det var för stor brandrisk eler nåt så de stängde ner festen innan vi ens hann in (Mana hann fktiskt in någr meter men hon lev utskickad sen). Så vi stod där ett tag och tittade på folk som blev utskickade och sen drog i och åt på något kebabställe. Cattis skulle till Victors lan och Vivi var sjuk så de blev jag och Mana igen. Vi gick hem till Dev och satt och tittde på TV. Sen gick i och l oss. Det var ändå en mysig kväll, även om det var misslyckts.
Idag sov vi länge alliopa. Inte Mana ror jag är hon var borta när jag gick upp. Jag och Dev satt och segade vid TVn hela morgonen och snackade med lite folk på internet/mobil. Sen ar planen att hon ska till sin bror och titta på film och jag ska till bromma och titta på min syster som har basktmatch. tror nog j ska dr nu. Ciao!

Julbak (och igår)

IGÅR
Jag skulle dra och möta systern på hötorget. Det blev bara en av dem (Knyft). Jag blev sen men hittade henne på trappan i hötorget. Vi kramades och var glada att se varandra. Enligt min mor så saknar hon mig massa när jag är borta. Ingen av oss visste riktigt vad vi skulle göra eller var vi skulle gå så vi gick bara upp och ut. Det var kallt och jag klagade massa. Vi snackade om att fika och vad vi var sugna på. Jag ville inte ha någonting och hon ville ha glass. Så nästan vad som helst kunde ju gå bra. Jag tyckte att hon kunde välja ställe, bara vi gick in fort. Ju närmare desto bättre. Så det blev McDonalds... Det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig men det funkade. Sen gick vi till T-centralen (altså ststionen) och degade. Vi stod där och åt McFlurry och snackade skit. Som tur var hade hon med sig laddaren till kamerabatteriet så jag fick låna den. Sen drog hon tillbaka till Dukis och jag drog "hem" (Till Dev).
Jag hade sjukt tråkigt och diskade lite och städade undan lite. Sen smsade jag lite runt med lite vänner och bestämde med Santa att vi skulle ses. Så blev det. Vi skulle ses vid spottkoppen men eftersom vi var på samma pendeltåg så hittade jag honom på perrongen och vi träffades där istället. Sen visste vi inte vad vi skulle göra. Vi snackade lite skit och velade fram och tillbaka mellan massa saker som vi kunde göra. Så gick vi till Axess och ha tog en öl. Det var lite läskigt att inte ha något att snacka om men ändå sitta där, bara vi två, och stirra ner i marken eller nåt och inte veta vad man ska snacka om. Men där satt vi.
Sen gick vi en promenad. Ungefär till centralen och tillbaka. Vi hamnade på Sjätte tunnan. Där köpte jhan en öl till sig och en cider till mig. På promenaden hade vi börjat snacka lite mer och började trivas ihop igen. Sen när vi satt ner och kunde "koncentrera" oss lite mer på varandra och inte oljudet runt oss så blev det ännu trevligare. Så satt vi där i många timmar och snackade. Sen gick vi till Slussen. Då tyckte vi att "man kanske borde dra hem". Så så blev det. Vi ställde oss på perrongen och väntade på våra respektive tåg och snackade. Sen drog jag hem till "mig" och han drog hem till sig.
Dev satt uppe och tittade på The departed och satt vid datorn. Jag började också titta. Fast jag förstod inte så mycket av den eftersom jag inte varit med från början. Men efter ett tag så hängde jag med också. Men av det jag såg så var den inte så bra. Men men. Sen fixade vi oss och gick och la oss. Riktigt mysig kväll.
JULBAK

Idag var (är) det ju julbak då. Jag gick upp och duschade, sen fick jag upp Dev. Hon var morgontrött och stingslig. Så jag fixade mitt och städade undan lltie sen drog jag hem till mina föräldrar. De hade fullt upp med att julpynta och städa och sånt. Familjen Nilsson skulle komma och hälsa på. De kom och berättade om den hemska krocken som de varit med om på vägen. Det hade varit någon drogpåverkad man som hade varit ute och kört på dem. Sen började de baka massa godis och lussekatter och sånt. Jag och Rebecca ville inte vara med så vi satt oss och pysslade. Det var riktigt mysigt. Vi försöker överlista "såhär gör du"-böckerna och faktiskt lyckas. Det är jättesvårt. Vissa saker i alla fall. Just nu håller jag på med en liten konrormad tygtomtegumma. Men den har limmats så jag väntar på att den ska torka. Men nu ska vi visst äta också så den blir nog riktigt jättetorr när jag fortsätter på den.
Och ikväll så är planen att jag och Dev ska på Tunnelfest. Santa är visst med och fixar i ordning innan så jag kan bara ringa till honom och få all info jag vill ha om hur man hittar dit, vilka som spelar och så vidare. Det ska bli sjukt roligt. OCh så kostar det bvara 20 spänn också. Jag är på! Nu ska jag gå och julpyssla och äta. God jul!

Idag dårå.

Idag gick jag upp sent. Mana hade redan dragit och Dev och jag delade täcke. Dev åt min mat och tyckte den var god, sen åkte vi till Slussen och mötte Arla. Han gav mig extranycklarna till Dev's lägenhet. Så nu bor jag där på riktigt! Sen åkte jag hem till mina föräldrar (de var inte hemma) för att hämta lite saker och låna datorn. Sakerna ät nu hämtade och datorn behövs inte mer så nu ska jag dra och möta mina systrar (eller bara en av dem) och fika. Sen får vi se var som händer. Ciao!

Uppdateringar

Jag var inte så bra på dethär med att blogga som jag trodde jag skulle vara. Så jag får lägga upp allt efterhand.
TISDAG
Jag drog aldrig till Gustav. Vi träffades bara i brommaplan och jag gav honom bara sitt ölglas som han glömt hos mig. Men det var ju trevligt ändå. Han mådde inte så bra dock. Jag bad honom krya på sig och sen drog jag till Skanstull. Där var Dev och Mana och mötte mig. Det var jättemysigt och vi alla var jätteglada. Dev kunde inte sluta le. Hon sa att hon hade saknat mig. Vi gick hem till Dev (och mig numera) och tittade på film. Det var sjukt mysigt. Tre flickor i en gigantisk säng och film och läsk. Först tittade vi på någon fantasy-film som vi definitigt förstörde med att snacka oss igenom den och skämta om den. Älskar det. Sen tittade vi på Diary of a sexaddict som var rättt dålig men eftersom det var en snygg tjej med i den så fick den lite högre betyg än den borde (fast den snygga tjejen tar livet av sig). Sen blev det The L word boxen som stod på tur. Då hade Mana redan somnat tror jag och jag och Dev la oss också att vila lite. Dev kom fram till att det var mjukt och mysigt att ligga på migg bröst så hon bosatte sig där. Sen efter ett tag så somnade jag och Dev skulle vara uppe till morgonen så hon var uppe länge.

ONSDAG
Jag gick upp fett tidigt och duschade. Mana var lite halvvaken så hon pekade åt vilket håll jag skulle gå för att komma till bussen och sen drog jag och Mana somnade om. Jag mötte Gustav och hans följeslagare Sara och någon, Maria, tror jag. De visade sig vara två blonda, högljudda flickor. Men de var förvånandsvärt trevliga för det. Det var prima. Vi mötte Micke i World trade center och så köpte vi biljetter och drog!
Vi tog en buss till någonstans långt bort. När vi väl var framme gick vi av och så direkt in i färjan. Vi hittade en fin liten plats att sitta på och där satt vi hela resan. Jag och flickorna gick öch köpte lite godis och sånt i Tax-free butiken och sen fick grabbarna gå. De vandrade fram och tillbaka mellan baren och bordet (som inte kan ha varit mer än fem meter) och dagen gick. Allt för snabbt. Vi satt bara där och snackade. Det var verkligen allt vi gjorde men det var verkligen trevligt. Sen började Gustav må dåligt och när vi var på land igen mådde han inte alls bra. Vi flickor gick på en buss som blev full så pojkarna fick inte plats. De åkte i en annan buss. Vi satt och tjejsnackade hela vägen till Stockholm. Sen när vi var där gick vi in i world trade center och väntade på dem. Det satt tre personer där som provade munskölj på folk och undrade om vi kunde ställa upp. Det kunde vi, vi hade ju tråkigt. Vi provade munskölj (som var äckligt) och sen fick vi en "tian"-lott för besväret. Sen kom pojkarna och vi drog hem till Gustav. Efter massa komplikationer var vi äntligen där. Vi lagade Tacos och åt (inte Gustav dock, han var sjuk). Sen drog jag.
Jag smsade Johan när jag stod på busshållplatsen och undrade om han ville komma med till Dev. Det ville han. Vi möttes på centralen och han berättade hur konsigt det var att Lucifer hade snackat med honom tidigare om att han skulle komma till Dev (Lucifer var redan där) och Johan visste inte att han visste och allt blev förvirrat. Alla känner alla. Det är så mysigt. Sen gick vi till pendeln. Där träffade vi Rambo (länge sedan sist) och han snackade på för fullt. Han har visst blivit pappa. Stackars barn. Och massa saker hade uppenbareligen hänt. Men men. Vi kom till Dev till slut, jag och Johan, och där var Dev (självklart kanske), Mana, Lucifer och Arla (saknat)! Vi hade en jättemysig filmkväll fast jag frös hela tiden. Jag såg till att det alltid satt folk runt omkring mig som kunde värma mig. Det var nice. Sen gick folk och la sig. Sen var det bara jag, Johan och Lucifer uppe. Vi gick ut en promenad för att få tag på mat. Det gick bra (lite lång och kall promenad bara). Sen när vi kom in igen började vi titta på film men vi orkade inte se klart den så Lucifer drog och jag och Johan gick och la oss.

TORSDAG
Morgonen var mysig. Jag och JOhan låg i en varm säng och klagade på dagens i-lands problem och alla andra var allmänt sega. Efter några timmars uppvakning så drog Dev till jobbet och Johan drog till skolan. Jag, Mana och Arla vilade lite och sen gick vi ut för att handla julklappar och titta i affärer. Det gick jättebra. Allt var billigt och trevligt och jag fick tag i julklappar. Sen städade jag lite för Mana drog oc åt middag med sin far och sen vilade jag. När Mana kom tillbaka gick vi och köpte mat och så lagade vi (jag) mat till Dev. Dev jobbade dock över massa timmar så vi åt och ställde in resten i kylskåpet och gick och la oss.

Detaljer.

JO... ja... Det har hänt rätt mycket så här kommer alla  saftiga detaljer....
LÖRDAG
Jag organiserade fördigt de sista av mina saker, hann inte ens äta frukost, sen kom moster Herdis och hämtade mig. Vi sa hejdå till alla som skulle sägas hejdå till, sen bar det av. På vägen berättade hon att hennes son, min kusin, Rani, och några av hans vänner skulle gå från Torshavn till Klaksvik. Promenaden vad estimerad på 15 timmar. Han ringde medans vi åkte och bad henne ta med kudde och täcke till honom när hon hämtade honom senare för han var jättetrött! Gulle. Men ja. Vår resa fortsatte. Vi pratade inte så mycket. Sen var vi framme på Vágar lufthavn. Vi gick in, fixade bagaget, betalade övervikt (200 spänn... Fan) och så lämnade hon mig åt mitt öde. Behövde bara vänta i några minuter så öppnades gaten. Då bar det av till Danmark då. Det var mysigt på planet. Jag fick sitta vid fönstret och titta ut. Det var mysigt. Och de gav mig mat. God mat för en gångs skull.
Det är inte ofta man har söta flygvärdinnor. Men altså, jag tycker varje gång jag tar flyget mellan Färöarna och Danmark så är alla flygvärdinnorna unga, söta och glada. Det är rätt trevligt. Man får trevliga vibbar. Jag drack två koppar kaffe. Det är väldigt mycket för att vara mig. Jag dricker kanske en kopp kaffe på en dag, aldrig mer, ofta mindre. Nu drack jag två koppar kaffe innom loppet av en timme eller nåt. Jag ville ha lite vin. Jag fick en liten flaska. En jättegullig liten flaska! Men jag hann bara dricka lite av den så skulle vi snart landa. Så jag la resten i min väska.Sen läste jag. Stark av Ben Elton. Det är en väldigt rolig och lärorik bok, man lär sig massa saker, får en bra story och den är sjukt rolig.
Nåväl. Man landade på Danmarks flygplats och hade fyra timmars väntan framför sig, en tung datorväska (med dator i), en annan väska och massa varma kläder. Jag gick igenom flygplatsen en gång bara för att titta vad det fanns för butiker, men jag orkade inte ens titta på sakerna i affärerna. Jag var helt slut. Så jag kom fram till att situationen var ohållbar och hämtade en vagn. Det var ytterst trevligt. Jag gillar vagnar. Den gjorde min dag. Den gjorde så jag kunde gå omkring i flygplatsen och glo på alla saker jag kunde hitta. Jag försökte verkligen döda tiden. Jag tittade på allt, varesig det var intressant eller inte. Det gick tyvärr inte så bra eftersom jag har gått omkring på den flygplatsen aldeles för många gånger så jag vet precis vad som finns där och jag tycker aldrig den ändras. Och när de små förändringarna den har gjort går det snabbt att titta igenom.
Men ja, jag tittade igenom det mesta och sen var det fortfarande jättelång tid kvar så jag satte mig och läste. Det var intressant, jag skrattade hörbart flera gånger. Det kändes lite... pinsamt... Sen drog man till gaten. Började höra svenska runt omkring mig. Det kändes ovant men var ändå mysigt. På planet satt jag bara och läste. Men det var lite jobbigt eftersom det satt tre tanter bakom mig och de snackade oavbrutet jättehögt och skrattade. Men men. Fram kom vi.
Jag gick med folkmassan och följde skyltarna. Började känna igen mig lite (jag hittar inte på arlanda) och kom fram till att "där borta" jobbade Oscar. Jag övervägde att gå dit och säga hej men då skulle jag säkert tappa bort mig så jag sket i det. Men jag gick för att hämta bagaget. Tyckte alla väskor såg ut som min så jag pillade på massa an de andras väskor. Men sen kom min. Den var stor och tjock och överviktig. Jag tog den på min vagn och gick iväg. Jag hittar som sagt inte på Arlanda så jag gick runt i en cirkel först innan jag hittade ut. Där utanför stod det några människor bland andra mina föräldrar. De var jätteglada att se mig och tyckte jag var jättefin i mitt nya hår, nya byxor, nya jacka och allt sånt där. Sen körde vi hem. De berättade att små systrarna låg och sov för de hade varit hos en kompis dagen innan och var väldigt trötta nu. De sov inte när jag kom in, det är ett som är säkert. Båda två kom fnissande så fort jag ko innanför dörren och kramade mig.  Det var gulligt. Sen värmde vi på maten (som var jättegod) och åt. Vi åt både länge och mycket allihopa. Sen satt de sig framför TV:n och jag duschade och sprang rung och fixade mig. När jag var klar så sov min far i soffan. Gulle. Jag och min mor väckte honom. Han körde mig till Gustav i bromma. Där satt vi i hans nyinredda (inte ens färdiga) källare och snackade och lyssnade på musik.
Jag skulle klä Gustav inför kvällens fest. Började med byxorna. Han informerade mig om att han bara hade mjukisbyxor och jeans. Dansa i jeans tyckte jag verkade lite jobbigt. Så jag tog och valde mellan mjukisarna. De var trasiga och mörkblå allihopa så jag tog de som var minst trasiga och desutom hade en liten vit linja på sidorna. sen var det överdelen. Såg på den tråkiga t-shirten han hade på sig och tog av den. Såja! Klart! Tyckte jag. Men det tyckte inte han, "du sa att du inte skulle få mig att gå naken ju!". Jag svarade "Men du är ju inte naken. Var glad att du har byxor". Sen ringde min telefon. Det var Johan som var i brommaplan. Jag försökte ge honom en bra vägbeskrivning, men jag är så dålig på det så jag gav luren till Gustav istället. Så Johan var på väg och vi skulle möta honom. Jag tog tag i Gustavs arm och sprang upp för trapporna, slängde på mig jacka och skor (han gjorde detsamma) och vi var ute. Det var rätt kallt tyckte Gustav. Jag tyckte det var helt okej, lite kallt kanske, men inte som på Färöarna, burrrr! Sen sprang vi lite. Det gjorde det varmare. Vi ringde till Johan lite då och då för att förvissa oss om att vi inte gick förbi varandra. Sen hittade vi honom och gick tillbaka.
Gustav slängde en hög t-shirts framför mig och bad mig välja. Jag valde motvilligt en vit som han tog på sig. Sen plockade han fram lite öl till sig själv och Johan. Jag drack mitt vita flygplansvin. Vi kom fram till att Gustav och johan visst hade träffats förut. Det var i London i somras. Då var de båda där. När vi spelade Twister i baren, gick på gayklubb med Matt och åkte dubbeldäckare hem igen. Det pratades självklart mycket om den underbara resan på lördagskvällen. Sen tyckte jag det började bli tid att bege sig till festen. Eftersom klockan närmade sig tolv så tyckte Gustav och Johan det också. Vi satte på oss våra ytterkläder och gick till brommaplan.Därifrån skulle vi ta buss 509. Vi tittade på tidtabellen och... Vi hade missat den... Med två minuter. Åh! SÅnt måste ju hända när man redan är sen. Så vi fick ta och gå. Vi visste dock inte vägen så vi gick och kollade på busshållplatser omd en bussen gick förbi där. Så hittade vi vår väg till Technostate. Väl där fick vi våra biljetter kollade och hängde in våra kläder. Jag såg Ebbe i kön och hon var förvånad över att jag var i Sverige men jag tror att hon var glad att se mig. Jag såg också en välkänd rygg i "rökinhägnaden". Trodde det var Towe. Så fort vi hängt av oss gick vi ut och kollade. Då satt hon ner, det var verkligen Towe. Jag satte mig framför henne. Det tog ett tag innan hon kände igen mig men sen när hon verkligen gjorde det blev det kramar och välkomnanden och gulleplutt. Hon var också glad att se mig. HEdda kände inte igen mig alls. Jag presenterade mig. Då visste hon vem jag var och ursäktade sig för att hon inte känt igen mig. Danghi var nästa person som jag hälsade på. Hon kände inte heller igen mig. Jag vet inte om jag ska ta det som en förolämpning att ingen känner igen mig. Som om de har glömt mig. Men Dangih skyllde på att jag gått ner så mycket i vikt och det var därför hon inte kände igen mig. Va? Jag har inte gått ner så mycket att man inte känner igen mig för det. Men men. Det var helt underbart på Technostate. Det var jättefin deco, mycket folk och självklart det viktigaste, grymt bra musik!
Ebbe drog efter inte så lång tid. Olivia och Marc kom ungefär samtidigt så... Folk kom och gick hela kvällen. Jag träffade nya bekantskaper och gamla vänner, allt i en salig blandning. Precis som det ska vara. Det värsta var nog att Simon inte kände igen mig. Så mycket som vi har umgåtts genom åren och han kände inte igen mig. Det tog nästan en halv minut (det låter inte så länge men det var det) innan han kände igen mig. Dumma Simon tyckte jag då. Men han hade koll. Han förklarade att han var förvirrad för att jag hade sagt att jag inte skulle vara i Sverige igen förrän i december. Men ja. Det var ju nästan december ntyckte jag. Så vi dansade. Alla dansade med. Till coh med Gustav dansade. Det var jättemysigt. Han sa att han kan inte minnas att han har dansat sedan sjuan. Hihi.
Gustav drog när han blev trött. Jag och Johan stannade tills det slutade. Vi träffade Conny mit slutet och höngde med honom. Han var jättehyper på koffeinpiller och samtidigt som han var jättetrött för det var så sent eller nåt. Vi satt ett tag. Alla tre på varandra på något sätt. Sen gick vi och dansade igen. Efter bara några minuter så slutade det dock (musiken var jätteseg först och sen slutade det). Alla klappade och visslade och var glada. Sen gick vi och hämtade jackor och så sen drog vi.
Eftersom alla drog samtidigt som oss så var det dels jättelång kö till gareroben, men också massa folk på busshållplatsen. Det var rätt nice. Sen när bussen kom blev den full. Den åkte till Alvik där alla skulle av. busschauffören var jättegullig och önskade oss att ha det så trevligt när vi gick av. Vi tackade och gick till tunnelbanan. Jag var den enda (som jag såg) som skulle mot Hässelby. Alla andra spered ut sig på perrongen in mot stan. Bland annat Johan. Vi satt i Alviks väntrum och snackade lite först, sen kom hans tåg och han drog. När jag kom till Vällingby kom bussen precis när jag kom till hållplatsen. Perfekt. Varmt och skönt inne i bussen också. Jag var hemma halv åtta och gick och duschade. När jag kom ut låg min mor i soffan i vardagsrummet. Vi åt frukost tillsammans (jag hade handduk på huvudet och morgonrock haha). Det var mysigt, vi tände första advents-ljuset och åt lussebullar. Sen gick jag och la mig.

SÖNDAG
Jag var hemma lite och segade. Rätt oproduktiv dag, jag städade inte ens. Men jag sorterade lite kläder från min resväska och packade upp den. Alla kläder dumpade jag på sängen. Sen var jag lite med familjen och myste och åt lussebullar. Jag smsade lite med Jessiki. Hon var på adventsmiddag hos sin mormor. Sen när den var klar (klockan sju ungefär) så kom hon till mig. Det var jättemysigt. Vi tog in madrasser i mitt rum som vi la på golvet och så låg vi där och snackade och fnissade, sen gick vi in i köket och drack te och åt pepparkakor. Vi tände ljus och mysade till det på riktigt. Sen gick vi in i mitt rum igen. Vi snackade om allt och inget. Vi kom fram till massa ändå. Vi satte på datorn och hade lite musik och sånt. Det var jättemysigt! Sen åkte hon hem gick vi till hennes buss. Vi båda lånade mössor av Tany. Jag månade en basker och Jessiki lånade en lila lodarmössa. Vi gick så fint där. Jag med min skadade fot och hon med sina klackskor. Och så (självklart) ser vi bussen komma innan vi ens var framme. Hon sprang iväg. Jag struntade i det. Stod och kollade om hon hann med den. Men den stannade inte ens, så jag kom gående efteråt. Hon surade i några sekunder och förbannade bussen, sen var det bra igen. Vi satt på hållplatsen och väntade på nästa i en halvtimme. Då fick vi ju tid att snacka lite mer, sen sa ve hejdå och hon åkte iväg. Jag gick hem.
Väl hemma var klockan lite efter tolv. Jag ringde Oscar för jag antog att han hade slutat jobbet. Det hade han. Vi bestämde att vi skulle ses dagen efter. Det käns br att ha saker planerade. Jag gillar't.

MÅNDAG
Mor kom in när jag sov, klockan åtta, och väckte mig. Hon ville ha sitt busskort. Men jag ville också ha det för jag skulle åka mer än hon. Så jag fick ha kvar det (haha jag vann!). Sen gick jag upp vid nio eller nåt och duschade och klädde på mig sen drog jag till Jessiki. Det är dock uppenbart att jag gjorde något mer den morgonen eftersom jag blev sen till Jessiki men jag kommer inte ihåg något mer. Men jag kom fram i alla fall och vi åt frukost tillsammans.Sen snackade vi och snackade kläder lite. Sen gick vi över till smink och hon fick leka i mitt ansikte (=hon sminkade mig). Vi hade roligt som vanligt och det var svårt att sminka mig eftersom vi båda fick plötsliga skrattanfall hela tiden. Men det blev jättefint till slut.
Sen åkte jag in till stan för att träffa Oscar. Det var riktigt länge sedan jag var på centralen sist. Det var mysigt. Känns konstigt att jag faktiskt har saknat det där stressiga trängselfyllda stället. Men men. Trevligt att vara tilbaka i alla fall. Träffade Oscar och stämningen var konstig. Vi kramades lite försiktigt sen gick vi till The Coffee Place och fikade. Jag åt inget (var inte riktigt sugen) och han åt frukost eller nåt. Vi snackade och stämningen lättade inte. Vi kom fram till att vi borde bara vara vänner tills vidare. Sen skulle han gå och betala räkningar så vi gick åt varsitt håll. Jag åkte hem till Jessiki... igen... och degade lite där. Vi tittade på TV och hon broderade. Rätt mysigt egentligen. Att bara ta det lugnt ibland.

Idag dårå...
Idag har jag städat! Jag var jätteduktig. Sen har jag fått iväg Linnea (Knyft/yngsta systern) till skolan och tagit hand om Tany (Brittany/äldre systern (fortfarande yngre än mig dock)) som har ont i halsen och är sjuk. Har snackat mycket med folk (via internet självfallet) också. Det har lett till att snart ska jag duscha och packa för sen ska jag dra iväg till Gustav och efter det så flyttar jag till Dev i några veckor. Ciao!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0