Ont i axlarna

Aj. Jag har haft ont i flera dagar. Innan dess hade jag ont i huvudet och nu har det spridit sig till nacken, axlarna och delar av ryggen. Sen till råga på allt har jag träningsverk (veka mig) i armarna efter att ha burit min flyttväska. Ja, nu mera har jag en flyttvästaka. Min mor kallar den hemlösväskan för jag ser ut att vara hemlös när jag går omkring med en stor coop-väska med kläder i. Men nu borde jag simma. Vet inte hur bra det är för mina smärtande axlar men.. jag borde. Saknar Johan, han är i skolan. Han var så gullig imorse klockan nio och pussade mig hejdå och låg och myste med mig ett tag innan han gick. Det var trevligt. Även om jag halvsov så var det helt underbart. Jag älskar min pojkvän. Men ja, simma nu, rita sen. Låter som en bra idé. När jag kommer hem till mor igen ska jag scanna in alla bilder jag är stolt över och spamma upp dem på deviantart. Och ja, det påminner mig, jag måste spamma upp lite bilder på bilddagboken också (ja, jag är tönt, låt mig). Jag gillar att hålla ordning på bilder. Jag gilalr bilder.
Låt oss påminnas om att vi alla har i-landsproblem. Mitt i-landsproblem är att jag måste måla mina naglar ett andra lager innan jag går och simmar för annars lossnar färgen. Åh vad synd det är om mig. Jag har ambitioner och ska göra frans manikyr så det kommer nog ta ett tag. Jag är riktigt dålig på att göra raka linjer, speciellt med magellackspenslar. Men ja, vilka problem jag har. Sen är det ju problemet med att hitta bostad och jobb. Men det är inte lika akut just nu. Det kan jag ta när jag har simmat. Men ja. Nu ska det spelas hög musik och målas naglar!
Tjabba!

Flytt. Igen

Är hemma hos Johan igen. Det var inte trevligt att vara hemma. Johan sa att det inte spelade någon roll om vi skulle vara här eller hos mig. Så jag valde här, så vi slipper min mor. Johan var och åt med sin mor och syster. Jag åkte hem till honom så länge. Det var tomt här så jag städade, åt mackor, diskade och la mina kläder på plats. Sen tog jag en dusch och satt mig och målade naglarna. Då kom han och hans syster hem. Det var allmänt mysigt. Jag gillar att vara här. Det är mycket... friare... eller något, än att vara hemma. Hemma kan man inte gå utanför dörren utan att man blir tillsagd att göra något. Men nu är jag här och det är trevligt. Johan skämmer bort mig med mat. Nu ska vi titta på Rocky Horror Picture Show och sen sova. Men i väntan på nerladdningen blir det Love Hina.
Adjö!

Huvudverksmorgon

Nej altså inte okej! Jag har ont i mina axlar och jätteont i huvudet. Igår blev jag medlem på deviantart.com. Trevlig sida med mycket fina bilder. Lätt att hitta inspiration där. Rita tre bilder igår. En med Jessica Rabbit på en champangeglas, en med en liten kaninfurry till Johan och en som inte blev klar. Den sista blev dålig och jag orkade inte avsluta den. Känner mig väldigt kreativ idag också. Dock gör min överkropp så ont att jag knappt kan tänka. Ska åka in till centralen idag och beställa biljetterna med Johan. Stockholm (cityterminalen) - Växjö (järnvägsstation). 218kr/person. 17 Juni klockan nio bär det av. Jag och Johan ska till Växjö och chilla. Komma bort från Stockholm lite. Så stannar vi där ett tag och sen kommer min familj ner och så firar vi midsommar där och sen åker vi alla upp igen med bil. Det kommer nog bli trevligt.
Igår natt fick jag sova utan honom. Första natten på länge som vi är utan varandra. Fan vad dåligt jag sov. Jag kände mig jättedåligt för jag saknade honom massa. Jag vill inte sakna. Visst, det är trevligt att tycka om och känna att man tycker om när man saknar, men jag vill liksom inte tycka om så mycket att jag saknar. Ja jag vet inte. Jag ska väl vara glad antar jag. Men jag tycker inte om när jag inte har honom hos mig. Då saknar jag. Blä på att sakna!
Jag orkar inte simma idag. Jag har för ont för det. Vad sämst jag känenr mig. Johan packar sina saker nu och vi ska ses i stan, köpa biljett och sen hem till mig. Känner mig jättelat att jag inte simmar idag men så får det bli. Men jag kanske simmar senare. Man kan ju hoppas. Jag spelar småspel och lyssnar på vad min syster gör. Hon äter mackor med nutella och en stor kopp oboy till frukost. Men visst. Jag klunkar vatten och har ont i huvudet. Men nu ska jag visst åka och möta Johan i stan. Hoppas jag inte spyr på vägen.
Pusshej

Just Jack

Just Jack är en riktigt bra artist. Jag lyssnar på The day i died och blir glad inombords. Hade lite ångest innan men nu är det helt borta. låter Spotify gå på på Just Jack och tittar på lite bilder som folk har ritat. Spionerar lite på lite olika stilar. Ska nog sätta mig och rita snart. Är på trevligt humör. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Var hemma klockan halv ett och då hade jag redan varit och simmat och sökt jobb i minst hälften av butikerna i Vällingby Centrum. Har liksom redan gjort allt jag planerat att göra idag. Känner mig lite duktig. Och igår städade jag och Johan. Det tog hela dagen... och vi stökade ner emellanåt.... men vi blev klara till slut! Så nu blir det rita med Just jack!
Tjobba!

Nagellack.

Igår
Igår åkte Johan till skolan tidigt tidigt. Jag saknade honom och skrev en ledsen sakna-lapp till honom. Sen gick jag och simmade, fixade mig lite och packade. Sofia bjöd mig på potatisbullar och sen drog jag. Vid akalla station träffade jag Johan. Han var på väg hem oc jag var på väg ut. vi satt och väntade på mitt tåg tillsammans seb åkte jag och han gick hem. Det var otrevligt. Jag ville så gärna följa med honom. Men jag ville träffa Olivia också, de var så länge sedan. Jag fick lite ont i magen och saknade honom lite extra så jag skrev ett gulligt sms och tänkte på hur roligt det sulle bli att träffa Olivia istället. Det funkade. Vi träffades vid slussen och tog djurgårdsfärjan. Vi satt oss i en liten park utanför Skansen. Vi pratade lite om allt möjligt och så berättade hon om de tre senaste åren. Det var en intressant berättelse med många vändpunkter. Jag förstår varför hon skrev en bok, det där var verkligen bokmaterial. Vi drack lättöl och vatten och chillade i trädens skuggor. Efter ett tag kom Mark i arbetskläder och allt. Han såg riktigt seriös ut. Men kostym och skjorta och fixat hår. Ja ytterst stiligt. Olivia undrde om jag inte skulle bjuda dit Johan. Så jag smsade honom. Men han kände inte för att komma. Vilket är ytterst förståeligt eftersom han hade massa plugg att göra. Jag köpte en piggelin åt mig och Olivia och gick på toa på ett äckligt litet café som låg i närheten. det luktade illa. Inte på toan, utan i hela caféet. Till och med uteplatsen stank. Så vi gick därifrån tillbaka till bänken där vi suttit tidigare. Vi tröttnade och tog båten tillbaka till slussen. Innan vi lämnade bänken skrev Olivia "MEOW <3 TREKANT" på bänkbordet. Vi fotade (självklart) och gick fnissande därifrån. Mark tyckte säkert vi var fjolliga men jag tycker om små kärleksförklaringar. Det betydde rätt mycket för mig. Jag tycker det var väldigt gulligt av henne och jag blev jätteglad. Ja sen åkte vi hem på den kalla blöta båten igen och från slussen åkte vi buss. Inte någon särskilld stans, bara... fram och tillbaka. Vi tog buss 55 mot Hjorthagen. Vå åkte dit (riktigt mysigt), gick av, tog en cigg, gick på och åkte tillbaka. Vi pratade om det mesta och hade allmänt trevligt. Olivia tyckte att jag skulle följa med dem upp till henne och äta potatisbullar och titta på kvarteret skatan. jag tackade nej. Jag saknade min älskling. Och jag ville inte ha potatisbullar, men jag var hungrig. Sen kom jag hem till Johan och han var jättetrött. Vi titade på Invader zim och gick och la oss.
Idag
Ja... Johan gick upp tidigt tidigt idag igen och åkte till jobbet. Jag halvsov när han pussade mig hejdå men när han var borta kude jag inte somna om på ett bra tag. Jag somnade och vaknade ett tag och sov allmänt dåligt tills jag gick upp vid halv elva. Jag gjorde två smörgåsatr till frukost och satte mig vid hans dator. Det var jättehemskt och jag tittade på klockan typ hundra gånger. Jag saknade. Saknade massvis. Jag målade naglarna i brist på annat tidsfördriv och inspiration från Bernhards bilder från Japan. Jag är inte klar än men jag tror det ska bli en jätteljus form av frans manikyr. Men ja. Sen kom min älskling hem! Jag blev massa glad. Vi kramades och pussades och dödade typ en timme av att ligga i sängen och gosa. Sen var han hungrig. Hihi. Nu är han i köket och letar mat. Jag ska gå och simma snart och sen fixa klart mina naglar och sen blir det utgång!
Johan sitter mitt emot mig och äter glass och pratar med sin far. Jag sitter och är fjollig och kär. Han har ett "armstöd" eller vad det är vid tangentbordet. Den är grå och tygig. Det är ett hjärta ritat på det. Det syns knappt. Jag undrar var det kommer från. Tänk om han har ritat det. Tihi! Ja jag vet, jag är jättejobbig och fjollig. Vad jobig jag känner mig. Jag borde sluta vara såhär fjollförälskad. Men det är så mysigt! Hihi! Ja jag vet inte. Jag borde simma nu. men jag är så fjollig! Jag typ dör av fjollighet. men men.
Pusshej!

Vattenberoende.

Visst är vi alla vattenberoende. Men jag börjar nästan bli orolig här. Jag kan knappt gå ut utan att ha med mig en flaska vatten i handväskan. "Men det är ju bra att du dricker" säger folk. Men vafan. Jag dricker säkert mycket mer än 2 liter om dagen eller hur mycket det nu är man behöver. Är det dåligt då? Det kanske har något med värmen att göra. Eller ja det skulle inte förvåna mig om det gjorde det, men jag menar att det kanske har allt med värmen att göra. Men ja. Så kan det gå. tur för mig att vatten är gratis då!
Idag har jag simmat. Har inte simmat på en vecka så jag blev rätt trött. Det känns alltid lika dåligt när man simmar lika mycket som man brukar men blir mycket tröttare av det än vanligt. Eller jag känner så i alla fall.  men det är ju klart, jag har kommit ur fas eller något så man får väl vänta sig det men jag tycker ändå att det är trist. Well well. Planer för de närmaste dagarna:
Tisdag (idag): Söka jobb (check), Hämta bikini (check), Simma (check) och chilla (på gång)
Onsdag: Kolla lägenheter, Simma med Johan när han kommer hem och åka till jessica efter det.
Torsdag: Leka med Olivia. Säkert något mer. Har inte planerat något.
Fredag: Martina kommer till sthlm, Elekroklubben som Althea tipsade om och sen säkert något mer roligt.
Denhär veckan kommer säkert bli trevlig och produktiv. Jag har redan fått två "kanske" i mitt jobbsökande. Väldigt trevligt. Så någon kanske ringer mig och ber mig jobba. Det vore kul. Nu ska jag i alla fall chilla och titta fördigt på Star wars episod II och III och mysa!
Pusshej!

Oj, studentskiva?

Ja. Igår var lite... speciellt. Jag gick upp tidigt (typ 8) och klockan nio åkte jag, mor och Johan hemifrån. Mor och jag gick av i abrahamsberg och tittade på en lägenhet. Johan åkte vidare till skolan. Lägenheten som jag och mor tittade på förvånade mig lite. Meningen är att mor och far ska flytta till en mindre lägenhet när jag och knyft flyttar. Hon ska ju till USA samtidigt som jag ska till Örebro. Hon blir borta i ett år och jag blir borta i fyra år. Men den här lägenheten var ju enligt mig i minsta laget. Den var jätteliten. Det var en tvåa eller så. Med pyttelitet kök med gasspis (blä!) Men den var väldigt fin och ljus. Och stora fönster. Den var helt enkelt väldigt fin. Altså jag skulle vilja bo där. Men det är verkligen en lägenhet för en eller två personer. Inte fler. Och om jag och min syster skulle komma och hälsa på samtidigt så skulle det bli brutalt trångt och någon skulle få sova på soffan. Så jag vet inte vad jag ska tycka. De ska ju spara pengar så de kan köpa hus så snart som möjligt. Och Knyft ska ju ändå bort. Så jag vet inte. Jag tycker nästan att de ska köpa den. Men men. Sen åkte vi hem och jag städade (duktig jag!). Jag blev jättetrött och tog ett bad. Och när jag låg i badet kom Johan. När jag kom upp ur badet skulle han gå. Jag hann knappt klä på mig och pussa honom hejdå så var han borta. Lite snopet. Men men. Han skulle på Sebbans studentskiva. Jag kom fram till då att jag inte tänkte sitta hemma och dega som någon hemmafru så jag kollade med Lucifer vad som skulle hända ikväll. Han hade visst sin egen studentskiva och undrade om jag ville gå. Ja men visst! Så jag fixade mig och klädde på mig lite finare kläder och så bar det iväg. Jag skulle åka till Hornstull, sa han. När jag kom till St Eriksplan smsade jag honom "visst var det hornstull jag skulle till?". När jag började närma mig centralen fick jag svaret "haha, ne. Hugo sa fel till mig, du ska till Mariatorget". Jaha!? Tänk om jag inte hade smsat och frågat då!? Då hade jag ju åkt fel. Dumma Lucifer. Jag skulle vara där innan 21.30. Jag var där 21.32. Det var tubens fel. Jag gick av i gamla stan eftersom där var ju tåget som jag kom med och tåget jag skulle med på samma perrong. Men! Jag såg tåget jag skulle med åka iväg när mitt öppnade sina dörrar. Fan. Så jag fick stå och frysa i gamla stan i 10min. Men när jag kom fram träffade jag iaf Lucifer, Cattis, Victor, Emile och Arild. Vi åkte "tillbaka", åt mitt håll, till centralen och tog pendeln till Sundbyberg. Därifrån gick vi till Grand Garbo, där skivan var.
Vi stod i kö. inte så länge, men det räknas. När vi kom fram till vakten fick jag veta att jag inte kunde köpa biljett på plats. Fan. Carro, Elvira, Hanna och Matilda stod utanför och rökte. Jag gick och hälsade på dem och klagade på att jag inte kunde komma in. Carro råkade ha en biljett över som hon gav till mig (va!?). För vakterna hade inte tagit hennes biljett när hon gick in så hon fick behålla den. Hehe. Så jag kom in gratis. Det var riktigt mysigt. Jag hade aldrig varit på grand Garbo innan, men det var ett trevligt ställe. Dansade lite på "main"-dansgolvet i början men sen blev det in i lilla glasrummet och dansa på piedestaler! Det var roligt. Lucifer blev bästis med strippstångarna. Gulleplutten. Jag och han dansade lite mellan dem. Vi var jättefina. Jakob var inte bitchig mot mig den här kvällen. Vi bara halv-ignorerade varandra. Men sen när han började dansa med mig och Lucifer blev jag fett obekväm. Han som har sagt massa dåliga saker om mig och verkar hata mig och bara vilja mig illa. Och han börjar dansa med mig och min vän på en piedestal. Det var lite läskigt. Men men. Han verkade inte vilja mig illa denna kväll. Han var ju där med sin flickvän och jag tror inte hon tycker illa om mig. Det var trevlig stämning i alla fall. Jag träffade massa folk från min gamla klass. Hampus till exempel och Norrland. Det var mysigt. Jag saknade dem nog lite. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid tanken på att jag inte kommer träffa dem någonsin igen. Inte tillsammans i alla fall. Känns illa att jag tog min klass så mycket för givet. Det finns väl ingen i min klass som jag tycker om, tyckte jag då. Nu när jag träffar dem igen så känns allt så hemma och jag har saknat dem. Vad sorglig jag känner mig. Men men. Man kan ju försöka sig på någon slags återförening och försöka hålla kontakten med så många som möjligt.
Batterierna på min mobil tog slut och Johan skulle hem till mig sen på kvällen så jag hade kontakt med honom från andras telefoner. Det gick rätt bra. Han hade varit på skivan och blivit uttråkad och sen dragit till Harry b James. Lite innan två ringde han och frågade efter mig. Jag ringde honom från Cattis mobil (förlåt Cattis att jag åt massa av dina pengar) och han sa att han var jättefull och satt på centralen. Gah! Palla. Så han ville visst inte alls hem till mig och skulle åka till Simon istället (som bor typ 10min från mig). Åh, jag blev irriterad. inte komma till mig på dagen och inte kvällen. Men visst. Är man full så är man, det är inget jag kan göra något åt. Vi sa hejdå och jag gick in igen. Jag surade lite. Sen var jag bara trött och satt med Cattis. Efter ett tag blev vi trötta och ville åka hem. Cattis och Victor skulle ta taxi till islandstorget så jag hakade på dem. Vi snackade lite i taxin om hur jag skulle komma hem från islandstorget. Vi kom fram till nattbuss. Taxichauffören hörde oss (wow, på riktigt? Vi satt i en bil...) och föreslog att om vi betalade lite till så kunde han köra hem mig också. Eftersom den största avgiften i en taxi är framkörningsavgiften. Visst tyckte vi. Victor betalade med sitt kort och jag gav honom lite på-riktigt-pengar och så gick de av. Jag kom hem och det första jag gjorde var att ringa Johan. Jag var jätteorolig och hade tittat på min döda mobil flera gånger. Även om jag visste att den var död så kanske den hade vaknat till liv eller så och tagit emot ett meddelande från honom. Till råga på allt så har han ju inga pengar på sin mobil så chansen var praktiskt taget noll. men jag tittade ändå. Ja när jag kom hem så ringde jag honom, som sagt, och han hade bara kommit till Odenplan. De hade gått av massa för han skulle spy. Blä. Så höll han på att spy i telefonen så jag sa att jag kunde ringa honom sen istället. Jag borstade tänderna och ringde honom precis innan jag skulle sova (runt 3). Då mådde han bättre men fortfarande illa. Jag snackade med Simon lite och bad honom ta hand om min älskling. Det lovade han att göra.
Idag gick jag upp runt 12 och ringde Johan. Inget svar. ringde lite fler gånger utan framgång. Efter ett tag fick jag bara telefonsvararen. Klockan 14.20 ringde han och sa att han var bakfull som fan men skulle äta lite och sen komma till mig. Det tar 20 min att gå och nu är klockan 15.45 och det ringer på dörren.
Ciao

Hippie

Just nu känner jag mig som en miljöaktivist. Inte för att jag beter mig som en, utan för att jag tänker som en. Just nu. Jag tänker på hur onödigt mycket av det vi gör är. Jag menar... Jag skulle kunna cykla till Vällingby varje dag istället för att ta bussen. Jag skulle kunna sluta sitta vid datorn och slösurfa. Jag skulle kunna vänta lite eller handdukstorka håret istället för att använda hårfönen. Jag skulle kunna så mycket. Men mest av allt skulle jag kunna skriva ner hur jag tänker. Och kanske när jag tittar på det lite senare påverkas jag och kanske tänker så igen. Varför slösar man så mycket? Varför slösar jag så mycket? Jag lägger mig i ett bad som innehåller mer vatten än något barn i Afrika, eller var fan som helst, får dricka på en månad. Och jag blöter ner mig i det. För att sen ta en dusch och använda ännu mer vatten. Helt rent, drickbart, vatten. Jag känner mig så onödig. Jag målar naglarna, slänger bort fula kläder, äcklig mat, vatten. Jag får dåligt samvete. Det känns som man borde göra något. Något. Man. Varför ställer inte vanliga dödliga upp för varandra? Varför måste man vara superrik eller något för att bidra lite? Lite. Jag känner mig så dålig. Tänk om jag hade gett den där hundralappen till röda korset eller nåt istället för att ha kommit in på den där festen förra veckan. Men nu säger jag inte heller att man bara ska sitta hemma och sticka kläder till de fattiga hela dagarna. Men jag vill i alla fall ta tag i något och hjälpa till. Eftersom hela resten av världen finns där för mig så borde jag finnas för resten av världen också. Och se till så att ingen får det så illa som alldeles för många faktiskt har det idag.
Jag minns när jag var liten. När jag kunde springa in i skogen, bakom huset, och leka med kottar med pappa. Jag försöker föreställa mig något sånt nu. Men det finns alldeles för lite sånt. Jag kan bara föreställa mig ett litet överviktigt barn som sitter i betongdjungeln och leker med masstillverkade plastleksaker tillverkade av barn på ett annat håll i världen åt en butikskedja ägd av superrika människor i stora palats med pool. Det blir bara... fel. Den "lilla" människan blir allt mer oviktig och den "lilla" handlingen allt mer osynlig. klyftorna i samhället ökar. Alla ser det och är medvetna om det. Men vi bara ignorerar det. Jag förstår inte. Visst, det är aslätt för mig att sitta här och skriva och klaga. Men jag vill verkligen. Jag tycker att vi borde ta mer hand om den värld vi har.
När jag var liten ville jag bli mamma. Jag vettefan om jag tycker att det är en sån bra idé längre. Jag menar... Allt mitt barn skulle få, i så fall, skulle vara ett ansvar på sina axlar att ställa världen till rätta efter vad vi har gjort mot den. Jag känner inte riktigt att det är rätt.
Igår bakade jag massa kakor och idag ska jag kanske på studentskiva. Ja. Jag har fan ett briljant liv om man jämför med många andra. Riktigt jävla briljant. Det finns säkert miljoner människor som skulle byta sina liv mot mitt om de kunde. Jag har tak över huvudet, får mat varje dag och jag slösar till och med bort minst hälften av vad jag har. Men ibland, som nu, får jag dåligt samvete och börjar med något nytt som kan hjälpa. Men nu ska jag gå och fixa mig för jag ska cykla iväg till vällingby och sen åka till Gustav.
Pusshej!

I said are you gonna be my girl

Well a-1, 2, 3
Take my hand and come with me
Because you look so fine
That I really wanna make you mine
/Jet
Ella var här och hälsade på mig en snabbis nyss. Det var trevligt. Vi snackade lite men tyvärr var hon bara här i typ en timme. Jag har saknat henne. Nu sitter jag och kollar igenom receptböcker. Jag vil baka. Jag vill baka något fint. Något som jag kan dekorera eller så. Jag känner mig lite kreativ. Kanske ska måla också. Jag har ju massa stora papper. Men hur som helst så ska jag sätta igång snart. Och idag eller imorn (imorn tror jag) åker mor och far till Växjö där de stannar till söndag. Då blir jag, Knyft och Johan ensamma här. Det ska bli kul. Vi tre ska festa hihi. Ne okej inte riktigt. Knyft ska på massa basket-grej och jag ska se till så hon går på dem och inte "skolkar". Men jag ska i alla fall baka kakor och göra sånt och lyssna på Jet. Jag är lite glad. Lite sådär gosigt glad. Som man är när men inte riktigt vet vilket humör man är på för att man inte orkar bry sig. Fast man är inte på något dåligt humör och amn gillar det. Man är lite smygglad. Det är jag nu. Jag klunkar vatten ur en stor fin cider-flaska och solen lyser mig i ansiktet. Men ja. Nog tjat. Nu ska här bakas! Eller.... läsa lite fler recept...
Pusshej

Ont i ryggen

Äh. Nu har jag gått omkring i åkermyntan och sökt jobb och blivit dissad. Det gick långsamt och alla var otrevliga. Eller så blev de bara otrevliga i mina ögon för att de dissade mig. Men men. sen kom jag hem och mor ville att jag skulle tvätta. Visst, vad kan jag göra? Det är inte som att jag kan säga emot henne. Jag vaknade vid 6.00 eller så imorse. somnade om och vaknade hela tiden, säkert var femte minut eller så, tills jag äntligen gick upp och var skitseg.
Ont i magen ont i magen ont i magen aj aj aj! Men Johan är snart här i alla fall. Och solen skiner in genom fönstret. Nu ska jag tvätta och städa. Åh, jag orkar inte...
Ciao.

Hem.

Men hjälp! Jag kan bara inte bo med den där kvinnan! Varför måste hon vara så hemsk? Jag vet att jag inte har något jobb. Jag vet att jag bor hos dig, äter din mat och har dina pengar men du är mig mor, kom igen. Kan du inte bara låta mig försöka. Kan du inte bara låta mig trivas hemma i en timme eller så? Måste du börja hacka på mig så fort jag kommit innanför dörren? Inte undra på att jag aldrig är hemma. Och det ska du ju också klaga på. Och när jag väl är hemma klagar du på det. Förlåt att du födde mig vafan. Det är tur att jag flyttar till Örebro, annars hade jag säkert torterat mina vänner med min närvaro och flyttat in hos någon. Det enda som håller mig kvar hemma är min syster. Det värsta är att min mor vet det. Så när jag varit hemifrån "för länge" så säger hon att min syster saknar mig, så kommer jag hem. Och när jag kommer hem ska hon klaga på allt jag gör. Alltså jag förstår inte varför. Kan hon inte bara låta mig vara. Jag skulle säkert vara bättre om hon inte skulle klaga så mycket på mig och klanka ner på allt jag gör. Jag blir nervös och orolig när du bara säger att jag är så dålig hela tiden. Det är väl normalt? Och är man nervös och orolig är det väl klart att inget går bra! Tur att du inte var med mig i Fellingsbro folkhögskola. Jag skulle aldrig kommit in då. Men det var synd att du var i Örebro med mig, annars skulle jag kunnat vara med Martina mer och lärt känna staden som jag faktiskt ska flytta till, och inte suttit och berättat för dig vad som hände och hört på ditt tjat om hur viktigt något är som jag redan vet. Sluta suga ut all min livsglädje. Jag har jättemycket sånt. Men du lyckas verkligen suga ut precis allt. Det finns liksom en gräns för vad man orkar. Jag fick reda på att jag kom in på Södertörn idag. Jag blev glad eftersom Stockholm, där många av mina vänner bor, ligger rätt högt på listan av ställen jag vill studera på. Jag låg i sängen och var glad helt enkelt. Dels  för att jag kunde börja fundera över om jag skulle bo här eller i Örebro. Sen ringde du. Efter det samtalet var jag helt 100% säker på att jag var tvungen att flytta från stan. Måste bort från Stockholm. Måste bort från dig. Jag önskar vi kunde trivas bättre ihop. men jag kan inte bo tillsammans med någon som får mig att bryta ihop och gråta dagligen. Jag orkar inte det. hej då mamma.
Bai!

TN igår

TechNoir igår var roligt även om jag kom lite sent (vid 12-ish) och det stängde 3. sen åkte vi (Jag, Olivia, Zara och Nelly) hem till Olivia och tittade på Tjenare Kungen. Mysig film. Sån där som man blir gosig av när den är slut. Sen var vi alla aströtta och jag åkte hem till Johan. Jag var hos honom klockan 6.30 på morgonen. Där hittade jag världes gulligaste lapp. Det stod "Välkommen hem, älskling". Jag var jättetyst och smög omkring och fixade jättetyst. Sen kröp jag ner brevid honom utan att han vaknade! Sen kom jag på att jag egentligen ville att han skulle vakna. Så ja tog hans hand och så vände han sig om och pussade mig... I sömnen... Gulligt men liksom... Vakna! Jag pussade tillbaka lite och han öppnade ögonen lite till och från men vaknade inte riktigt. Sen efter ett tag så kom han till medvetande och välkomnade mig hem och pussade mig i vaket tillstånd. Sen sov vi igen.
Just nu sitter jag och dreglad över Cocoo.se och känner mig fattig. Sabina tipsade mig om ME design på facebook. Jag spanade in det lite men jag tycker att det inte riktigt är precis vad jag vill ha. men jag fick inspiration att gå hem och leka med lite lera. Men då måste jag först springa förbi panduro och köpa snyckesdelar (ringar, örhängen osv.) som jag kan sätta mina skapelser på. Jag tror jag har en ring men det räcker inte långt. Jag vill liksom ha tio! Men men. Nu ska jag packa ihop mina saker och åka till Kista och hämta upp min älskling efter hans jobb på apoteket och sen åker vi till mig. Ska bli trevligt. Kom fram till igår (på middagen hemma hos mig) att jag inte varit där på ett bra tag. Men jag kanske skriver mer där. Nu borde jag packa.
Tjobaa!

God kväll

Igår var riktigt roligt. Vi samlades några vänner och gjorde det som föll oss in. Jag och Jessie bestämde att vi skulle ses klockan nio på Sjätte tunnan. När jag precis lämnat Kista med tunnelbanan smsade hon och sa att hon blev sen och var precis på väg till tunnelbanan men att jag ju kunde sätta mig på tunnan och vänta. Jag suckade lite men man kan väl inte göra något åt det. Fem minuter efter det smset ringde Gustav och sa att han, Darkie, Alex, Sebbe och Nirvie vandrade omkring i gamla stan och väntade på mig. Jag blev lite glad och sa att jag skulle vara där vid nio-tiden. När jag kom ner för trapporna i tunnelbanan satt hela gänget där och väntade på mig. jag blev jätteglad att se dem. Darkie hade skaffat skägg. Det passade honom och vi alla gick och satte oss på tunnan. Efter en halvtimme eller så kom Jessie och En liten stund efter henne kom Fabio och hans kk/flickvän/någonting. Vi satt där i en timme eller så och sen drog vi vidare till Harry B James där vi blev kvar resten av kvällen. Vi hade jättetrevligt och vi alla trivdes med varandra. Sebbe skrev första kapitlet på sin bok som han kommer bli miljonär på och Jessie var på HBJ för första gången. Oz kom förbi ett tag och Darkie snackade med honom utanför och sen drog han. Vi åkte hem nästan samtidigt och Johan kom och hämtade mig med en flaska vatten på Akalla station. Det var gulligt av honom. Jag hade nog varit på dåligt humör om han inte hade kommit och hämtat mig.
Lite innan denna mysiga utgång fick jag ett brev hem till mig. I brevlådan. Ett sånt där gammaldags pappersbrev. Jag tycker om att få såna. Det känns lite trevligare än e-mail. I alla fall. Det kom ju hem till mig, i Hässelby, och jag var ju i Akalla. Min mor ringde och berättade att det hade kommit. Jag fick min syster att öppna det och läsa det för mig. Det var ett brev från Örebro. Det blev som jag hade tänkt mig. Jag kom in på Fellingsbro Folkhögskola! Jag kom in! Jag ska flytta till Örebro! Örebro. Det är långt bort. Långt bort från Knyft. Långt bort från Jessica och alla vänner. Långt bort från Johan. Personer som jag får ont i hjärtat av att sakna om  jag är borta från dem i mer än en vecka. Ska jag nu flytta iväg ifrån. Långt iväg. Jag är väldigt nervös. På riktigt. Tänk om det blir som när jag drog till Färöarna. Med massa hemlängtan. Tänk om jag bara blir seg och sitter fast vid datorn för att jag längtar så mycket. Blä! Jag vill inte det. Men åh vad jag ser fram emot att flytta samtidigt. Jag ska köpa en ny säng äntligen. Och om allt går som jag vill så ska jag nog köpa katt också! Av Mark. Men det beror ju på om jag får någonstans att bo där jag kan ha katt eller inte. Till råga på allt så kom inte Martina in. Vilket betyder att jag inte känner en enda människa i Örebro. Hoppas det är mycket trevligt folk i min klass. Hoppas det blir en bra klass. Enligt ettorna (de som blir tvåor när jag börjar) så är det väldigt bra sammanhållning i hela skolan. Jag är ändå nervös. Tänk om jag får gå med CODA-klassen. Det skulle faktiskt inte vara en omöjlighet. Och då skulle jag säkert vara sämst i klassen. Det skulle vara jättetrevligt. Då skulle jag lära mig så mycket bara av mina klasskamrater. Det vore riktigt trevligt. Då kanske jag bara skulle behöva gå tre år. Men även om jag skulle gå fyra år så skulle det sista året blir helt underbart eftersom min syster flyttar ner då också. Men ja. Jag vet inte. Jag är nervös. Men det ska bli så spännande. Äntligen få ta hand om sig själv. Ingen som bestämmer när man ska göra vad. Och vad man ska göra. Ingen som tjatar. Ingen som klagar. Min egen inredning. Min egen mat. Det känns nästan overkligt. Eller okej det känns riktigt jävla overkligt. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag har varit i Örebro en gång förut och det var när jag gjorde intagningsprovet i den där skolan. Jag blev nästan påkörd av tio cyklar på tio minuter eller nåt. Hela Örebro är kontrollerat av cyklister. Jag måste ta med mig min cykel. Men jag antar att det blir lättare att flytta (ja, på tal om ingenting) eftersom jag vet att min syster ändå inte är hemma. Hon åker ju till USA samtidigt som jag flyttar. Jag kommer ju knappt ha någon kontakt med henne alls! Hon kommer plugga massa, jag kommer plugga massa. Shit, vi kommer ju dö. Och mor och far. De har sagt att om båda barnen drar så flyttar de nog till en mindre lägenhet. Det låter ju bra. Så vi alla flyttar. Till och med Johan kommer flytta. När han kommit in på Nackademin. Stora förändringar är läskiga. Men men. Den förra gick till det bättre så denhär kommer nog också bli bra. Man kan ju hoppas. Ja. Det känns bra i alla fall.  Lycka till till mig själv. För jag är bäst och kan lätt klara av det här! Woho! Kom igen, mig. Jag är nog pepp egentligen. Bara lite för nervös för att det ska märkas. Hihi!
Tjinixen!

Anger Management

Ja. igår skulle jag och Johan titta på film. Han hade två filmer, en som jag valt och en som han valt. Den jag hade valt (As good as it gets) såg vi dagen innan och den som han valt (Anger management) skulle vi se igår. De är båda fyllda med kändisar och har Jack Nicholson som en huvudroll.
Anger management är en dålig film. Alla ni som tycker om den får ursäkta, men jag blev uttråkad. Inte minst för att Adam Sandler var med och jag jag alldeles för mycket emot honom för att kunna njuta av en film som han är med i. Man sitter och suckar genom hela filmen. Jag blev irriterad på att de var så korkade och bara inte fattade saker som var uppenbara. Och hela filmen blev sådär jobbig och man vill bara sjunka ner i marken. Jag försöktea hopp ignorera den lite eftersom jag bara fick ont i magen av den och satt och pussades med Johan fast eftersom han var så inne i filmen var ju inte det roligt heller. Jag hade höga hopp om slutet eftersom hela filmen hade varit värdelös och skulle kunna sammanfattas på fem minuter. Slutet var bättre. Det räddade hela filmen kategorin "värdelös" så den hamnade i "dålig"-kategorin istället. Men ja. Den får dåligt betyg. Jag klarar inte av amerikanska "pinsamma" komedier.
Adios!

Dansglädje

Jag la precis nyss upp bilderna från valborg. Hittade en jättevacker bild på Olivia när hon dansar. Man blir så lycklig av att titta på den. Man ser hur glad hon är och hur fylld av liv allt är. Funderar på att skriva ut den och hänga upp den på min vägg. Jag blir bara så glad av att titta på den. Och till råga på allt så är himlen blå idag och Johan slutar tidigt och vi har diskuterat katt. Jag funderar nämligen på att köpa Socker (Mark's lilla kattunge) om jag flytta till Örebro. Det jag har snackat med Johan om däremot är sommaren. Hon kan bo hos Johan tills jag flyttar. Det verkar helt underbart eftersom jag nog inte kommer stanna på en och samma plats så länge i sommar. Sen om jag flyttar kommer jag ha henne med mig. Ja allt verkar gå bra nu.
Igår (?) kanske förrigår
Ja, igår var jag och träffade Jessica i kungsträdgården. Vi tittade på körsbärsträdens blomning och åt munkar och ananas och drack festis. Det var jättemysigt och vi fotade massa. Sen träffade vi Johan vid plattan, han fick sina nycklar av mig och sen drog han. Jag och Jessie stannade på stan och gick till PUB där hon visade mig en jättemysig butik. Nästan längst upp så finns en butik (som jag inte ens minns vad den heter) med korsetter, söta huvudbonader, bh:ar i min storlek och massa andra roliga saker. Sen gick vi vidare till Mums där de tyvärr inte hade min storlek men många fina skor och trosor i alla fall. Och så gick vi såklart till C.U.M där vi stannade till stängning (och lite efter) och provade högar av kläder. Mindre lyckat dock. Sen satt vi oss på McDonald's (euw..) och åt (euw euw!). Vi diskuterade vad vi skulle göra härnäst och jag var trött och seg efter dagen, hade Johan-längtan och ont i axlarna, så jag ville hem. Jessie ville gärna förbi och chilla på tunnan men vi bestämde att vi nog skulle göra det på onsdagen istället. Så idag blir det. Jag åkte hem till min Johan och Jessie åkte hem till sin mor. Det var väl det.
Adjö!

kärleksfull

Ja nu kommer ännu en sån där dag då jag är så överdriver kärleksfull. Jag blir glad var jag än tänker på. Försöker dela med mig av den känslan. Jag sitter och laddar upp bilder (som jag inte gjort på månader, så jag ligger efter) och sneglar på Johan som sitter snett bakom min skärm. Jag tror att han sneglar tillbaka. ibland skriver vi "puss" eller något sånt litet till varandra på msn, även om vi sitter mindre än två meter från varandra. Vädret är inte det bästa, jag har en dålig hårdag och ingen inspiration till vad jag ska rita. Men inspiration om vad jag ska skriva har jag fullt av! Jag har precis målat naglarna så jag sitter fast vid datorn ett tag.
Jag är glad och lycklig. Allt går som smort. Bakom lyckan är jag så nervös att jag nästan spyr! Jag ser fram emot framtiden så ohyggligt mycket! Det känns som att ett nytt kapitel av mitt liv ska påbörjas. Jag ser fram emot det, även om det kan komma att innebära att jag inte kommer träffa många av mina vänner oftare än varannan månad. Men det är sånt man får leva med. Man kan hålla kontakt via internet och så kommer jag säkert kunna få nya vänner som gör min tid ifrån Stockholm lättare. Det blir ju om jag kommer in dvs. Om jag blir frågad om min sysselsättning kommer svaret bli "Jag är studerande. På Fellingsbro folkhögskola. I Örebro". Jag är så nervös! Och kär! (vänta, va?) Ja. Till råga på allt så går jag omkring och är nykär och snuttegullig. Det är rätt mycket nu.  Vanligtvis skulle jag bli stressad och nervös över att ha så mycket att tänka på på samma gång. Men inte idag. Inte nu. Nu är jag glad och Lycklig. Kärleksfull.
Min kära lillasyster, Linnéa (Knyft), 15, har precis kommit ut för vår mor. Knyft har varit kär i den här tjejen i säkert ett halvår. Jag har vetat om hennes sexualitet i över ett år. Har dock tvivlat på den rätt mycket. men nu verkar hon lite mer säker. Hon är på g med den här tjejen. Det är intressant att följa. Det är även intressant att se min mors reaktion till det hela. Hon har insett att hon inte kan några invändningar om att det är fel kön på min systers kärlek eftersom då skulle hon få både mig, min syster och min far att argumentera mot sig och då skulle hon förlora. Så hon har kommit med invändningar om tjejen i frågas festvanor. Min mor tror att hon festar och super och vill inte att min syster ska bli indragen i sånt. Så hennes fina kompromiss blir att Linnea får umgås med denhär tjejen så länge min mor (eller någon i familjen) vet om det och är säker på det. Så hon och min far åker till sommarstugan på kristihimmelsfärd. Då har hon lämnat åt mig att se till så att min syster inte super skallen av sig med den där tjejen (eller alls). Så det ska bli kul. Jag ska vara barnvakt åt en 15-åring som ändå kommer vara borta hela dagarna på basketträning. Kommer bli kul.

Ja till slut. Jag ser fram emot framtiden och tycker allt bara går underbart just nu!
Adjö!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0