Huvudvärkens moder

Jag trodde att jag hade ont i huvudet igår men det är inget emot vad jag har idag. Jag har druckit tillräckligt och varit duktig och jag har praktik imorgon så jag har inte tid att vara sjuk. Jag pallar inte med ont i huvudet. Varför har jag det? Spänningshuvudvärk kanske men herregud jag har varit inne hela dagen. Jag gick till skolan och hem igen så jag har fått min beskärda del av utomhus men det har inte varit så soligt och jag har inte spänt mig så värst.
 
Jag hoppades att min kära pojkvän skulle få ledigt ikväll och imorgon så han kunde komma och hälsa på mig. Så ringde han mig efter skolan och berättade att han fått ledigt (yay!) men har planerat att gå ut med några kompisar istället för att komma och hälsa på mig (nei!). Så han kommer imorgon istället men då är jag på praktik så jag vet inte när jag kommer hem men säkert sent. Trist. Jag saknar ju.
 
Så jag tar och tänker på något annat. Den här länken som töntiga facebook tycker det är viktigt att förbjuda... Inte okej. 33 anledningar varför feminism behövs är visst för grovt för lilla facebook. Det är visst jävligt svårt att låta människor ha åsikter som inte ens gör någon ledsen. Alltså ingen kan väll bli sårad eller känna sig motarbetad av den där länken? Många kanske känner att den är jävligt bra, andra kanske tycker att den är tråkig eller vad vet jag men jag tror absolut inte att någon blir kränkt eller något av den. Hur i så fall? Vad är det i länken som inte är passande att ha på facebook? En åsikt lika legitim som alla andra och det verkar omöjligt att bli kränkt av dem.
 
Men nu blev jag ju bara arg, det var inte heller kul. Nu går jag och gör något produktivt istället. Städar eller nått. Så kanske humöret lyfter. Och huvudvärken hoppas jag.
Tjo!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0