Pärlhyacint

Sara, som jag var hos igår, hade en kruka med pärlhyacinter på bordet igår. Ja, gårdagen blev inte riktigt som planerat. Plugg på balkongen gick ganska bra, tyvärr så sviker mitt minne mig så till den milda grad att det blir svårt att skriva ett referat över huvud taget. Dock hade Louise borkat skriva till mig när jag kom in igen, hon berättade att referatet inte skulle vara klart förrän veckan efter lovet. Jaså. Känns inte lika högt prioriterat då. Så jag försökte skriva på mitt lovtal istället. Men eftersom det är det jag haft problem med hela veckan så gick det inte så mycket bättre idag. Började prata lite med Louise om det... och lite annat. Innan jag visste ordet av så var jag bjuden på fest och skulle möta Louise "om en timme". Jag tog den snabbaste duschen någonsin och hade panik över vad jag skulle ha på mig och slängde på smink lite snabbt och sen hade jag mer panik över vad jag skulle ha på mig, slängde på mig något och sen sprang jag iväg. Jag blev sen till vårt möta, självklart, men jag hittade i alla fall. Louise skickade mig en så fantastiskt vacker kartaDenhär vackra kartan som visar vart jag ska ta vägen
Tack Louise.
Vi var där från typ åtta till halv tolv ungefär. Det var en klassfest (vilket hon hade sagt tll mig men jag glömde) Så både jag och Louise kände bara varandra och Malin. Louise hade träffat Sara, som vi var hos, förut men jag var helt lost. Dessutom tyckte jag att jag valt fel kläder.
Klockan halv tolv gick alla ut, tll ett ställe med 100 spänn inträde som stängde klockan två. Jag tyckte inte det var värt. Så jag gick hem. När jag nästan somnat ringde Louise mig och sa att hon var på väg hem och festade från mig också. Jag hörde knappt var hon sa och hon fattade att jag nästan sov. Gullet.
Idag vaknade jag klockan tolv. Fan. det var ju idag jag skulle hinna plugga färdigt allt. Och jag har ingen lust alls. Jag diskar istället. Och vädret är tråkigt. Jag städar istället. Och jag är stressad. Vad ska jag göra då istället? Men det är nog bäst att försöka plugga ändå. Jag ska kämpa.
Hejdå

Motivation

Oj, länge sedan nu. Men jag har haft fullt upp med plugg. Idag döremot är det lördag och jag är ledig från skolan, dock är det en jobbig helg eftersom Johan inte kommer hem. Han kommer hem nästa söndag. Så jag har en jobbig vecka framför mig. Från med imorse så är min älskade man "ute i fält" och kommer inte kunna höra av sig förrän han kommer hem igen... På söndag. Jag tror att vi båda tycker det är ganska jobbigt. Förut hörde jag ju något från honom, om inte ett telefonsamtal så ett sms, åt minstone varje dag. Usch!
Men nu var det motivationen det handlade om. Jag har två svenskauppgifter och en teckenspråksuppgift (minst) och jag skulle gärna vilja ha dem överstökade nu i helgen. Har dock ingen motivation så det är riktigt svårt. Jag gick upp vid nio-tio-tiden och sedan dess har jag bara städat och ätit frukost. Det känns som att städningen och allt det "jobbiga" kommer så lätt när man har plugg att göra.
Men motivationen då? Okej, nu ska jag försöka motivera mig lite. Det är soligt och varmt ute, mest av allt vill jag liga på en gräsmatta på en filt med picnic och Johan och bara njuta av det vackra vädret. Men nu går inte det och jag måste få in plugget i det och jag hittar inte i Örebro så jag tänker inte villa bort mig i letan efter en gräsmatta. Så det får bli balkongen istället. Lunch på balkongen med plugg och sol. Det låter ju nästan mysigt. Det kör vi på! Jag hoppas det går bra. Ska gå och fixa lunch nu då.
Ciao!

Trianglar

För kärlek

RSS 2.0